Δεν έχει και την καλύτερη εικόνα σήμερα το Τσίρειο Στάδιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά την... έξοδο των τριών Λεμεσιανών ομάδων (Άρης, ΑΕΛ, Απόλλων), το Τσίρειο Στάδιο χρησιμοποιείται από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (χθες ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας).
Βέβαια, το Τσίρειο Στάδιο χρησιμοποιείται και για αγώνες και προπονήσεις αθλητών.
Εδώ και μερικές ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί από τον αθλητικογράφο Μάριο Αταλιώτη βίντεο και φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει με αίθουσες του Τσιρείου Σταδίου να είναι σε άθλια κατάσταση μετά από νερά...
«ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ
Μια γερή γροθιά στο στομάχι, δέχθηκα από το υλικό που εξασφάλισα χθες βράδυ από τη Λεμεσό. Βίντεο και φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το Τσίρειο στάδιο. Το στέγαστρο μπάζει νερά, οι πλείστοι χώροι κάτω από τις εξέδρες κάθε φορά που βρέχει μετατρέπονται σε…πισίνα!
Με παρατεταγμένους κουβάδες παντού προσπαθούν να μαζέψουν τα νερά, έπεσαν τα ταβάνια και άνοιξαν τρύπες. Κάποια γραφεία, το γυμναστήριο και άλλοι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση.
Τελευταία χάθηκε και η διοργάνωση του μαραθώνιου. Έτσι, τα μόνα έσοδα που υπάρχουν, είναι από τη χρήση του γηπέδου από την Καρμιώτισσα, η οποία χρωστά στο ΓΣΟ δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Χωρίς χρήματα είναι αδύνατο να διορθωθούν τα κακώς έχοντα.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Τα βλέπεις και κλαίει η ψυχή σου. Μου θύμισαν τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα, οι οποίες εμειναν στο έλεος του Θεού μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και καταστράφηκαν/λεηλατήθηκαν.
Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί τρόπος να ξαναγίνει απόλυτα λειτουργικό το στάδιο της Λεμεσού» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μάριος Αταλιώτης με φωτογραφίες και βίντεο που έχει εξασφαλίσει.
Δείτε την ανάρτηση του:
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 19:57
Ενημέρωση από τον Άρη για την πορεία της προετοιμασίας στην Αυστρία...
14/07 @ 17:37
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης για τον χαμό του Μαρίνου Μιτέλλα που απεβίωσε χθες σε ηλικία 87 ετών. Πριν από την έναρξη του τελευταίου φιλικού αγώνα της ομάδας στην Αυστρία, την ερχόμενη Τετάρτη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν φέρνοντας μαύρα περιβραχιόνια.
14/07 @ 16:15
Ο Άρης ανέβασε στα social media νέες εικόνες από την προετοιμασία της ομάδας.
14/07 @ 10:08
Ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα με αντίπαλο την Ακαδημία Πούσκας.
14/07 @ 08:55
Έφυγε από την ζωή ο Μαρίνος Μιτέλλας, σε ηλικία 87 χρόνων! Ήταν για δεκαετίες μαέστρος της χορωδίας, διετέλεσε και ποδοσφαιριστής του Άρη.
13/07 @ 21:27
Η αντίπαλος του Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ Πούσκας έφερε φιλική ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα
BEST OF THEMASPORTS