Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης σχολιάζοντας την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και τη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλό θέαμα, ήταν σημαντικό ματς, όμως όχι καθοριστικό. Είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες, φυσικά ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Το πρώτο μέρος κινήθηκε στην μετριότητα, όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Κρατούμε τα θετικά, μείναμε στην 1η θέση, είναι πίσω μας το ΑΠΟΕΛ και τώρα βλέπουμε το ματς με την Πάφο».

Για την διεκδίκηση του τίτλου: «Εκεί που ήταν η ΑΕΚ και η Πάφος ήμασταν και εμείς, ποδόσφαιρο είναι, χάνονται βαθμοί. Εμείς δεν ξεγράψαμε καμιά ομάδα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες διεκδικούν πρωτάθλημα. Η κάθε μία ομάδα προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια της. Ήμασταν και εμείς πίσω και τώρα είμαστε πρώτοι».

Για το αν ο Άρης θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Άρης δεν νιώθει μειονεκτικά απέναντι από τις άλλες ομάδες, είμαστε εκεί και ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μείνουμε στα ψηλά. Η χρονιά φέτος ότι και να γίνει είναι επιτυχημένη».

Για τα χαμένα πέναλτι του Κακόριν: «Έχασε ακόμη ένα με τη Δόξα. Ο Κακόριν είναι ο Κακόριν, ακόμη και πέντε φορές να εκτελούσαμε το πέναλτι, αυτός θα το έκανε. Είναι ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι. Και οι πιο μεγάλοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν ήταν στην καλή του μέρα ο Κακόριν. Κάνει εκπληκτική χρονιά, δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε τον Κακόριν για τα χαμένα πέναλτι»

Για την απάντηση του Σπιλέφσκι στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το πρωτάθλημα: «Ο προπονητής είπε θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και δεν μπορεί να πει κάτι άλλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη συνέχεια: «Πάντα τα ματς με την Πάφο είναι συναρπαστικά, πάμε για να κερδίσουμε είναι μια δύσκολη ομάδα και το απέδειξ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Διατέθηκαν κοντά στα 5000 εισιτήρια, 1200 για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και τα άλλα πήγαν σε οπαδούς που υποστήριζαν την ομάδα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και ελπίζω να τον έχουμε κάθε παιχνίδι. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πήγαν όλα καλά».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ