ThemasportsΕίναι διαφορετικό να γνωρίζεις πως πλησιάζει η ώρα να επιστρέψεις εκεί που… ανήκεις και πολύ διαφορετικό αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Και το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Ρέξαμ με τη Μπόρεχαμ Γουντ, το επιβεβαίωσε πλήρως!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απίστευτη Ρέξαμ, νέα νίκη στην έδρα της, έφτασε τους 110 βαθμούς και γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στις πρώτες πέντε κατηγορίες στο «Νησί», που φτάνει σε τέτοιου είδους βαθμολογική συγκομιδή.
Με την επικράτησή της επί της Μπόρεχαμ Γουντ «σφραγίστηκε» η επιστροφή της στην League Two, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και φυσικά, οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν επικές.
Με το σφύριγμα της λήξης, το μισό… «Racecourse Ground» μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, ο Ράιαν Ρέινολντς έκλαιγε στις κερκίδες και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο, δίχως στόχο ή προορισμό.
Παράνοια, μοναδικές εικόνες και η απόλυτη δικαίωση για έναν σύλλογο που το άξιζε, το πήρε και… έρχεται ξανά στο επαγγελματικό, αγγλικό ποδόσφαιρο.
Απολαύστε το βίντεο:
Πηγή: england365.gr
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
11/11 @ 23:02
Σε μία νέα ή πιο εξελιγμένη έκδοση, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε παράγει ποδόσφαιρο, δεν το καταστρέφει. Ομάδα δράσης πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αντίδρασης.
BEST OF THEMASPORTS