Themasports

Οι Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεση τους, ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο game 3 με 121-99 και πλέον βρίσκονται πίσω στη σειρά με 2-1!

Ακολουθήστε μας στο Google news

To 2020 στη φούσκα του Ορλάντο οι Μπακς ήταν θεωρητικά το φαβορί, όμως οι εκπληκτικοί Χιτ πήραν τη σειρά κόντρα στα «Ελάφια» με 4-1 και ο εφιάλτης ξυπνάει για το Μιλγουόκι τρία χρόνια μετά, αφού το Μαϊάμι εκμεταλλευόμενο και την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε το 2-1.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τους Μπακς, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, από την πτώση του στο game 1, με τους συμπαίκτες του Γιάννη να βρίσκονται σε πολύ κακή ημέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους Χιτ, παρά τους τραυματισμούς του Τζίμι Μπάτλερ και του Βίκτορ Ολαντίνο να έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

Οι Χιτ πήραν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μπακς, αφού ακόμη και όταν τα «Ελάφια» μείωσαν σε μονοψήφια διαφορά, το Μαϊάμι βρήκε τις λύσεις στην άμυνά του και είχε τις απαντήσεις στην επίθεση, φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

O Tζίμι Μπάτλερ (30π, 5ρ, 4ασ), ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (20π, 3ρ, 2ασ) και ο Μπαμ Αντεμπάγιο (12π, 11ρ, 5ασ), έκαναν όλη την ζημιά στους Μπακς, ενώ από την πλευρά των «Ελαφιών» ξεχώρισε ο Κρις Μίντλετον που είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...-ThemaSports
04/05 @ 16:19

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...

Όταν ο Άρης επικράτησε της Πρόκομ στον τελικό του Champions Cup με 84-83 και κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί-ThemaSports
04/05 @ 23:36

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί

Στις 4 Μαΐου του 1980 η εθνική ομάδα του Ρίτσαρντ Ντουξάιρ φωτογραφίζεται στην πόρτα του αεροσκάφους που θα τους μεταφέρει στο Βεβέ της Ελβετίας για το προκριματικό τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες-ThemaSports
04/05 @ 20:45

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες

Τη δεκαετία του 80 τρία πράγματα χαρακτήριζαν την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ