ThemasportsΒασιζόμενος στις αλλαγές του και με εμφατικό δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β' έκανε εντυπωσιακό πέρασμα με 1-4 από το «AEL FC Arena» επί του Ηρακλή Λάρισας για την 21η αγωνιστική της Super League 2 - Μπήκε στο ημίχρονο και έκανε χατ τρικ ο Τζίμας!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β' ξεκίνησε καλύτερα ωστόσο δεν είχε αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη σημαντική να καταγράφεται στο 24' καθώς ο Πανίδης εξαπέλυσε σουτ όμως ο Φαρμάκης έσωσε στην εστία του.
Ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε την απόδοσή του και στο 44' κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Κέρι να νικά τον Μπαλωμένο για το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγές από πλευράς Γκαρσία με τους Τζίμα, Χατζηστραβός και Κιτσάκη να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, κίνηση καταλυτική που έμελλε ν' αλλάξει τον ρου του αγώνα. Ειδικότερα στο 52', ο Χατζηστραβός πάσαρε στον Τζίμα και αυτός νίκησε τον Φαρμάκη με σουτ ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η ισοφάριση έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους Θεσσαλονικείς που δοκίμασαν τ' αντανακλαστικά του Φαρμάκη στο 57' με το σουτ του Νινούα όμως στο 64΄, ο Τζίμας έκανε όμορφη ενέργεια και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-2.
Σημειώνεται ότι μετά το προβάδισμα των ασπρόμαυρων, υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι μετά από αναταραχή που υπήρξε καθώς ο βοηθός Νάστος σήκωσε αρχικά τη σημαία με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας να σταματήσουν και έπειτα την κατέβασε, με τον Τζίμα να σκοράρει.
Ο ρέφερι Κατσικογιάννης έδειξε σέντρα και οι γηπεδούχοι εξεράγησαν, γεγονός που έφερε στο 69' τη δεύτερη κίτρινη κάρτα-αποβολή για τον Λίταινα.
Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κλείδωσε την επικράτησή του στο 75' με τον Τζίμα να πασάρει στον Σπυράκο που νίκησε τον Φαρμάκη για το 1-3.
Η δίψα του Τζίμα ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και στο 87', την ώρα που το κοντέρ έγραφε δύο τέρματα και μία ασίστ, ο νεαρός σταρ του «Δικεφάλου» υποδέχθηκε την ασίστ του Δαρέλα και βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-4 ολοκληρώνοντας το πρώτο του χατ τρικ σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται ο Στέφανος Τζίμας είναι το γεγονός ότι ο 17χρονος φορ έφτασε τα επτά τέρματα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (τρία με Ηρακλή Λάρισας, δύο με Αναγέννηση Καρδίτσας και από ένα ενάντια σε Διαγόρα Ρόδου και Θεσπρωτό) και όλα τα πέτυχε μπαίνοντας ως αλλαγή!
Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β' ανέβηκε στην 3η θέση με 35 βαθμούς, ισόβαθμος με την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ ο Ηρακλής Λάρισας καταλαμβάνει τη 13η με 17 πόντους.
Την επόμενη, -22η- αγωνιστική της Super League 2, ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Ρόδου, την Κυριακή 30 Απριλίου στο «AEL FC Arena» ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ Β' έχει ρεπό.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (85′ Μπάμης), Λίταινας, Μπόσιο (73′ Τασιούλης), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία (88′ Ζαφείρης), Κέρι, Κάσας (85′ Συρεγγέλας).
ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μελετίδης, Ουεντραόγκο (46′ Χατζηστραβός), Νινούα (62′ Γρόσδης), Δαρέλας, Σπυράκος (85′ Κουλούρης), Πανίδης (46′ Κιτσάκης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).
Πηγή: sdna.gr
Οι ματσάρες Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση-Πάφος FC, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν από το σημερινό (09/11) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 10:04
Μία αρνητική παράδοση – πέραν της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για την κατάκτηση βαθμού ή, βαθμών από την ομάδα του – καλείται να «σπάσει» την Κυριακή (9/11) ο τεχνικός του Αστέρα Aktor, Κρις Κόουλμαν, κόντρα στον Άρη.
07/11 @ 19:19
Δείτε πόσους βαθμούς χρειάζεται μία ομάδα για να μπει στην 8άδα της League Phase του Europa League, βάσει των νέων υπολογισμών του Football Rankings.
07/11 @ 20:42
Τελευταίο αντίο μέσα σε οδύνη στην κηδεία του Μάριου Ρουμπή, του 20χρονου φίλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός σε ένα ακόμη συμβάν οπαδικής βίας.
07/11 @ 09:54
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους για σχεδόν δύο λεπτά σερί, μέχρι να φτάσουν στο χρυσό γκολ του Φίλιπ Τζούριτσιτς, στο 85’, στο Μάλμε!
07/11 @ 14:18
Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αφορούν το φονικό επεισόδιο στην Χαλκίδα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ να χάσει την ζωή του.
06/11 @ 20:07
Σύσσωμη η ΑΕΚ, παρόντος του Μάριου Ηλιόπουλου, τίμησε τη μνήμη του 20χρονου Μάριου Ρουμπή που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, καταθέτοντας λουλούδια μπροστά από πανό με τη φωτογραφία του.
BEST OF THEMASPORTS