Themasports teamΟ Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ανδρικής της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιστορία έγραψε ο Τσάβι, ο οποίος στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μαζί του και έναν… βενιαμίν.
Προς γενική έκπληξη το όνομα του Λαμίν Γιαμάλ ήταν μέσα στην λίστα και κάπως έτσι ο 15χρονος μεσοεπιθετικός έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των μπλαουγκράνα που μπαίνει ποτέ στην αποστολή.
Βέβαια, ο γεννηθείς στις 13 Ιουλίου του 2007 (!) πιτσιρικάς, που παρομοιάζεται με τον Μέσι και τον Άνσου Φάτι δεν είναι κάποιος τυχαίος, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν ποτέ από την Masia.
Είναι ήδη διεθνής με την U-19 της Ισπανίας και αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα του για να τον δούμε και με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.
sdna.gr
Κοιτάζοντας τη φετινή βαθμολογία μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής και συγκρίνοντας την με πέρσι τέτοια εποχή, βλέπουμε ότι η ΑΕΛ που ξεκίνησε και αυτή τη σεζόν (2025-2026) με όνειρα και προσδοκίες, ξοδεύοντας περισσότερο χρήμα για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και έχοντας κάνει και μερικές κινήσεις από το... «πάνω-ράφι», παραμένει... σταθερά στη μετριότητα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
11/11 @ 23:02
Σε μία νέα ή πιο εξελιγμένη έκδοση, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε παράγει ποδόσφαιρο, δεν το καταστρέφει. Ομάδα δράσης πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αντίδρασης.
BEST OF THEMASPORTS