Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι και ανέβηκε στην κορυφή η Ανόρθωση

Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι και ανέβηκε στην κορυφή η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση πήρε τη νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή με 39 βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-16 επικράτησε της Ένωσης με 2-1 στις καθυστερήσεις και την άφησε στους 38 βαθμούς.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ζάκου και η Ανόρθωση έφτασε στην ανατροπή από τέρματα που πέτυχαν οι Χρίστου (17') και Μιχαλάς (80+3).

Στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς βρίσκεται ο Εθνικός Άσσιας που επικράτησε με 6-0 του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε με 5-0 του Διγενή Μόρφου και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τον Ακρίτα Χλώρακας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εξασφάλισαν αδειοδότηση ΟΛΕΣ οι ομάδες (Β΄ και Γ΄ Κατηγορία)

Εξασφάλισαν αδειοδότηση ΟΛΕΣ οι ομάδες (Β΄ και Γ΄ Κατηγορία)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία Ελέγχου Αδειοδότησης Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων UEFA 2026/2027 για τα Σωματεία και τις Ποδοσφαιρικές Εταιρείες Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας.