«Χρυσάφι» σε περίπτωση «treble»

«Χρυσάφι» σε περίπτωση «treble»

Μυθικό μπόνους θα μοιραστούν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι αν κατακτήσουν το «treble».

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ιστορικό «treble» και σε περίπτωση που το καταφέρουν, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου. 

Οι «πολίτες», βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα, διεκδικούν με ιδιαίτερες αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League, αλλά και το κύπελλο Αγγλίας.

Στο πρωτάθλημα, η Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση και σε απόσταση πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Αρσεναλ, που όμως έχει δύο ματς περισσότερα και την «υποχρέωση» να παίξει στο Μάντσεστερ με την ομάδα του Ισπανού προπονητή. Επίσης, παραμένουν στην διεκδίκηση του κυπέλλου, καθώς στον ημιτελικό υποδέχονται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

Και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», σε περίπτωση κατάκτησης του τρίτου διαδοχικού τίτλου στην Premier League, το μπόνους για τους παίκτες, κυμαίνεται από 226.000 έως ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ελαφρώς χαμηλότερα ποσά, προβλέπονται για την κατάκτηση του κυπέλλοου. Και βέβαια, ορισμένοι αστέρες της ομάδας, όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόϊνε, έχουν διαπραγματευθεί μπόνους περίπου 1,1 εκατομμυρίου ευρώ, εάν κατακτήσουν το Champions League. 

Κάτι που σημαίνει, ότι εάν επιτευχθεί το «χατ-τρικ», αρκετοί παίκτες της Σίτι, όπως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, θα εισπράξουν, έκαστος, περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το αγαπημένο κίτρινο φρούτο που «κατηγορείται» συχνά – Ποια είναι η αλήθεια

Το αγαπημένο κίτρινο φρούτο που «κατηγορείται» συχνά – Ποια είναι η αλήθεια

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα που καταναλώνεται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους και συχνά προβάλλεται ως το απόλυτο «υγιεινό» σνακ. Φθηνή, εύκολη στη μεταφορά και φυσικά γλυκιά, η μπανάνα αποτελεί το φρούτο με τις περισσότερες πωλήσεις στις δύο χώρες και έχει συνδεθεί με τη φυσική κατάσταση, την καρδιαγγειακή υγεία, την καλή πέψη και την άμεση παροχή ενέργειας.