Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα

Ο Νορβηγός διαιτητής, Έσπες Έσκαν, ο οποίος σφύριξε την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τον Φλεβάρη κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα από οπαδούς.

Τον Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νορβηγός διαιτητής, Έσπεν Έσκας.

Ο Νορβηγός μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του VG και αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό του από οπαδούς.

"Έλα στην Αθήνα και εάν επιβιώσεις από τη δολοφονία θα είναι θαύμα, ντροπή σου", "θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου" φέρεται να ήταν μερικά από τα μηνύματα.

"Δεν μπορούσα να δουλέψω για τις επόμενες ώρες. Ήταν κάτι διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει σε άλλες διεθνείς αποστολές. Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα, οπότε το παίρνω χαλαρά. Αλλά δεν αρέσει στους αγαπημένους μου" δήλωσε μεταξύ άλλων.

 Sport24.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Τσέλσι - Πάφος FC (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

LIVE: Τσέλσι - Πάφος FC (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (22:00) με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.