ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ/13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Στη Λάρνακα οι προβολείς

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ/13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Στη Λάρνακα οι προβολείς

Στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας θα είναι στραμμένοι οι προβολείς, της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου αυτό το Σαββατοκυρίακο.

 Εκεί όπου την Κυριακή (12:45) θα συγκρουστούν ο τρίτος στην κατάταξη Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας και ο δεύτερος Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού. Οι φλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν στο κυνήγι του ΑΠΟΕΛ και οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν τη 2η θέση (διαιτητές; Αλκιβιάδης, Βεντούρης).

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει, επίσης την Κυριακή (10:00) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και είναι το απόλυτο φαβορί (διαιτητές: Αλκιβιάδης, Σούλος). Το τρίτο παιγνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο (14:30) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (διαιτητές: Φιλίππου, Τετζαλίδης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

1. ΑΠΟΕΛ                             10          10-0-0         30

2. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ                  10          9-0-1          27

3. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ                11          7-0-4           21

4. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ               10          4-0-6          12

5. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΑΣ        10          3-1-6           9

6. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ           11          2-1-8           7

7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ                     10          0-0-10         0

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!