Στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας θα είναι στραμμένοι οι προβολείς, της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου αυτό το Σαββατοκυρίακο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκεί όπου την Κυριακή (12:45) θα συγκρουστούν ο τρίτος στην κατάταξη Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας και ο δεύτερος Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού. Οι φλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν στο κυνήγι του ΑΠΟΕΛ και οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν τη 2η θέση (διαιτητές; Αλκιβιάδης, Βεντούρης).
Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει, επίσης την Κυριακή (10:00) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και είναι το απόλυτο φαβορί (διαιτητές: Αλκιβιάδης, Σούλος). Το τρίτο παιγνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο (14:30) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (διαιτητές: Φιλίππου, Τετζαλίδης).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΠΟΕΛ 10 10-0-0 30
2. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 10 9-0-1 27
3. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 11 7-0-4 21
4. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 10 4-0-6 12
5. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΑΣ 10 3-1-6 9
6. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 11 2-1-8 7
7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 10 0-0-10 0
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο Stade de la Tuiliere με αντίπαλο τη Λωζάνη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 14:30
Ευρεία συνάντηση με τον Δήμο Πάφου είχε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, μετά από πρόσκληση του Δήμου.
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
BEST OF THEMASPORTS