Πόλυς Χαραλάμπους

Δεν κόπασαν οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΛ, για την απόφαση του Αντρέα Σοφοκλέους να «ξεχάσει» την καλοκαιρινή εξαγγελία για τα προνόμια των καρτών διαρκείας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ως εκ τούτου, καλούνται να πληρώσουν εισιτήριο, για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Οι πλείστοι οπαδοί δεν θα «πουλήσουν» τον προπονητή και τους παίχτες, αφήνοντας στην άκρη την έλλειψη σεβασμού που έδειξε έναντι τους (όπως σημειώνουν πολλοί στα Social Media) o άνθρωπος που ηγείται της ομάδας για 16 χρόνια.

Από το περιβάλλον του τελευταίου δεν προκύπτει, ότι προσανατολίζεται να ανακαλέσει την… αψυχολόγητη απόφαση του.

Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων, φαίνεται ότι το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, σε σχέση με το μέλλον του «Σόφο» στα διοικητικά δρώμενα.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα κληθεί να παραδώσει τη διαχείριση της ομάδας, όταν θα πέσει η αυλαία της τρέχουσας σεζόν. 

Είτε προκριθεί, είτε όχι στον τελικό η ομάδα της Λεμεσού, η συνέλευση των μελών του σωματείου την Τετάρτη 3 Μαΐου, αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.

Φαίνεται να προκύπτει (και) ενδιαφέρον από αρκετούς υποστηρικτές της ομάδας, για να εγγραφούν στο μητρώο μελών. Η ετήσια συνδρομή είναι 120 ευρώ.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ