Ίντερ - Μίλαν, 20 χρόνια πριν, Μαλντίνι και Σεφτσένκο vs Ζανέτι και Κρέσπο

Ίντερ - Μίλαν, 20 χρόνια πριν, Μαλντίνι και Σεφτσένκο vs Ζανέτι και Κρέσπο

Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά πριν από 20 χρόνια.

Ένα πολύ σπουδαίο ματσάρισμα στα ημιτελικά του Champions League, με τις Ίντερ και Μίλαν να αναβιώνουν εποχές του παρελθόντος. Μία από τις ομάδες του Μιλάνου θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει μετά από πολλά χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο.

Από τη στιγμή όμως που κρίνεται μια πρόκριση, καταλαβαίνουμε τι θα δούμε στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Ίδια πόλη, ίδια έδρα και μεγάλη έχθρα.

Την τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης ήταν το 2003 και όπως μπορεί κανείς από τις ενδεκάδες, τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ στους δύο συλλόγους.

Ίντερ: Τόλντο, Ζανέτι, Καναβάρο, Ματεράτσι, Κόρντομπα, Ντι Μπάτζιο, Εμρέ, Κριστιάν Ζανέτι, Κονσεϊσάο, Ρεκόμπα, Κρέσπο

Μίλαν: Αμπιάτι, Κοστακούρτα, Νέστα, Μαλντίνι, Καλέντζε, Πίρλ, Σέεντορφ, Γκατούζο, Ρούι Κόστα, Σεφτσένκο, Ιντζάγκι

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι εκείνη τη χρονιά στο Champions League, αν και είχε αρκετές φάσεις, είχε λήξει ισόπαλο 0-0, με τυπικά γηπεδούχο τη Μίλαν.



Στη ρεβάνς οι δύο ομάδες είχαν έρθει πάλι ισόπαλες, αλλά με το σκορ να είναι 1-1, η Μίλαν πήρε την πρόκριση λόγω του εκτός έδρας γκολ.




www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πόση ώρα πρέπει να περπατάς καθημερινά για να είσαι σε φόρμα μετά τα 50

Πόση ώρα πρέπει να περπατάς καθημερινά για να είσαι σε φόρμα μετά τα 50

Το καθημερινό περπάτημα ενισχύει τον εγκέφαλο, την καρδιά και τη συναισθηματική υγεία. Πόσο όμως είναι καλό να περπατάτε εάν είστε άνω των 50.