«Έβγαλε την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο»

«Έβγαλε την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο»

Ανάρτηση από το πρώην διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχαλάκη Στεργίδη, για την επικειμενη αποχώρηση του Χρήστου Πουλλαΐδη από τα διοικητικά της Κυρίας.

Η ανάρτηση:

«Αυτός ο Άνθρωπος πρόσφερε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Κι όμως από κάποιους προπηλακίστηκε. Έβγαλε την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε στο ποδόσφαιρο που είναι πολύ σημαντικό για την Ανόρθωση. Έδωσε εξουσία σε λάθος ανθρώπους και εμπιστεύθηκε αλλά και Ανέχθηκε ..”ειδικούς Φωστήρες” που αποδείχθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης του. Και πληρώσαμε, πληρώνουμε το κόστος…Την προσφορά όμως και διαχρονική αγάπη του στην ΑΝΌΡΘΩΣΗ ΔΕΝ πρέπει να την αμφισβητεί κανένας.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι δύο κινήσεις-ΜΑΤ της φετινής σεζόν από Παπασταύρου

Οι δύο κινήσεις-ΜΑΤ της φετινής σεζόν από Παπασταύρου

Δύο ήταν κατά τη γνώμη μας οι κινήσεις-ματ που άλλαξαν το ρου της ιστορίας της Ομόνοιας της φετινή σέζον και είναι έτοιμη να κάνει το... βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι.