Ίντερ Μαϊάμι: Παρουσίασε τη βιοδιασπώμενη φανέλα της παρέα με... καρχαρίες

Ίντερ Μαϊάμι: Παρουσίασε τη βιοδιασπώμενη φανέλα της παρέα με... καρχαρίες

Η Ίντερ Μαϊάμι «κολύμπησε» μαζί με καρχαρίες, σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση για την παρουσίαση της φανέλας της, ενόψει της Ημέρας της Γης.

Το Σάββατο 22 Απριλίου, είναι η παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην Γη. Κάθε χρόνο με αφορμή την ημέρα αυτή, πολλές διαφημιστικές καμπάνιες έχουν ως σκοπό την προώθηση ενός πιο οικολογικού τρόπου ζωής αλλά και την αναγνώριση των όσων το περιβαλλοντικό κίνημα έχει προσφέρει.

Η Ίντερ Μαϊάμι με την σειρά της, θέλοντας να στείλει ένα δικό της μήνυμα κατά της ρίψης πλαστικού στις θάλασσες, κυκλοφόρησε μια συλλεκτική βιοδιασπώμενη φανέλα την οποία προώθησε μέσω μιας πολύ ευφάνταστης φωτογράφισης.

Το μοντέλο της καμπάνιας κολύμπησε δίπλα σε καρχαρίες φορώντας την εμφάνιση της ομάδας, η οποία δεν περιέχει ίχνος πλαστικού υφάσματος. Η συγκεκριμένη μπλούζα θα φορεθεί και από τους ίδιους τους παίκτες στον επόμενο αγώνα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα τρία ντέρμπι!

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα τρία ντέρμπι!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan 2026/27 - Α' Φάση.