«Πυρά» προς τη διοίκηση Παπασταύρου από τους 7 Ομονοιάτες στους οποίους απαγορεύτηκε η είσοδος στα παιχνίδια των πρασίνων και από τα οργανωμένα σύνολα που αντιδρούν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανάρτηση των Limassol Shamrocks:

Πράσινε Λαέ,
Αυτούσια δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή που αποστάλθηκε μέσω email στην εταιρεία ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΤΔ ως απάντησή μας για τα απαγορευτικά μέτρα που επέβαλαν. Είναι υπογεγραμμένη από τα 7 άτομα που μένουν από τον Φεβράρη εκτός γηπέδων. Το περιεχόμενό της εκφράζει κι αντιπροσωπεύει επίσης εξ ολοκλήρου και τα 3 σύνολα της συντονιστικής μας γραμμής.

Κι όμως...

Ο "δημοκράτης" ιδιοκτήτης με το *** του ΔΕΝ μας απάντησαν ΠΟΤΕ! Μας έδειξαν ξεκάθαρα πως αποφεύγουν να έρθουν φάτσα με φάτσα απέναντί μας να εξηγήσουν τους υποφαινόμενους λόγους της απόφασης των αποκλεισμών. Μας δείχνουν πόσο λερωμένη είναι η φωλιά τους μη δίνοντας μας το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τη θέση μας.
Οφείλουμε να τοποθετηθούμε όμως για να γνωρίζει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ εφόσον αυτούς δεν ιδρώνει το αυτί τους. Θα πάρουμε τα πράγματα ξανά από την αρχή:

08 Φεβρουαρίου 2023:

Η μέρα στην οποία οι διοικούντες της εταιρείας αποφασίζουν να βάλουν αποκλεισμό σε 7 αδέρφια μας χωρίς λόγο και αιτία. Όταν οι 7 συνοπαδοί μας ρώτησαν τους λόγους για τους οποίους έχουν δεχθεί τον αποκλεισμό, οι απαντήσεις των ανθρώπων της εταιρείας ήταν είτε ψευδείς είτε ασαφείς. Μάλιστα είπαν για ένα συμβάν που έγινε πολύ πριν σε μια ταβέρνα, που σημειώστε οι μισοί δεν ήταν εκεί. Σ' αυτό το συμβάν στελέχη μας συνάντησαν ΤΥΧΑΙΑ στην ταβέρνα τους "κύριους" Παπασταύρου-Γρηγόρη. Επί της ευκαιρίας καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον βρίσκουμε συχνά στη Κύπρο, ζητήσαμε εξηγήσεις για την αγωνιστική κατάντια της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά. Από την πλευρά μας όλα σε ήρεμο ύφος με εύλογες απορίες να παραθέτονται στον ιδιοκτήτη και χωρίς καμία πρόκληση. Η αντίδραση τους ηταν ο ένας να ειρωνεύεται αποφεύγοντας να απαντήσει και ο άλλος να μας αποκαλεί "ψεύτες". Τελικά αποχώρησαν χωρίς κανένα έκτροπο να λάβει μέρος και χωρίς την όποια παρεμπόδιση. Τονίζουμε πως η προσέγγιση έγινε όταν τελείωσαν το φαγητό τους και σηκώθηκαν να φύγουν. Γιατί δεν έβαλαν τις κάμερες του μαγαζιού να αποδείξουν αν όντως κάναμε κάτι παράνομο?

23 Φεβρουαρίου 2023:

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των αδερφών μας κινηθήκαμε με γρήγορους ρυθμούς και ετοιμάσαμε επιστολή μέσω δικηγόρου για να επέλθει η δικαιοσύνη στα αδέρφια μας και να επέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ ανάμεσα στις δύο πλευρές για το καλό της ομάδας. Ενώ η επιστολή ήταν έτοιμη εμείς αποφασίσαμε να περιμένουμε και να δούμε αν οι κύριοι αυτοί τα είχαν σπιθαμή μπέσας και έστω λίγο τσίπα πάνω τους για να έρθουν σε επαφή με αυτά τα άτομα για άρση του αποκλεισμού. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, αφού βολεύτηκαν με το χειροκρότημα και το χαϊδεμα των άλλων οπαδών σε οποία κατάσταση και θέση βρισκόταν η ομάδα. Φλόμωσαν τον κόσμο με παραμύθια και συκοφαντίες εις βάρος μας για να πλήξουν το όνομά μας.

08 Απριλίου 2023:

Η μέρα που αποφασίζουμε πως πρέπει να βγούμε μπροστά για αποκατάσταση του ονόματός μας. Η πιο κάτω επιστολή είναι εκείνη που στείλαμε ζητώντας συνάντηση για υπεράσπιση της θέσης μας ζητώντας το αυτονόητο, ΑΡΣΗ του παραλόγου αυτού μέτρου εις βάρος μας. Αντ' αυτού επέλεξαν να μην μας απαντήσουν ΠΟΤΕ εδώ και 10 μέρες.
Οι διοικούντες της εταιρείας πρωτοπόρησαν ακόμα μια φορά, αφού είναι οι μοναδικοί που βάζουν αποκλεισμούς στους οπαδούς τους, αντί να κάνουν κινήσεις για να φέρουν πίσω στα γήπεδα τα δεκάδες άτομα που μένουν εκτός γηπέδων εδώ και καιρό, καθώς φαίνεται δεν τους καίγεται καρφί. Ούτε οι καθημερινές αντιδράσεις του κόσμου σε ράδια και διαδίκτυα δεν τους συγκινούν. Αυτοί οι *** που κρατάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ντροπιάζουν ενάντια στις αξίες και τα ιδανικά της.

Πάμε τώρα και στους διοικούντες του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Με μια κουβέντα που είπατε κάπου τυχαία πριν 1 μήνα ότι είστε ενάντια στον αποκλεισμό των 7 δεν μας αγγίζει. Δεν τρώμε σανό εμείς, μην μας παίρνετε για άλλους. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό έπρεπε να σας ταρακουνήσει και να μπείτε ασπίδα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είστε αδικαιολόγητοι.

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ σε αφήνουμε να κρίνεις από μόνος σου, σε αφήνουμε να καταλάβεις ποιοι είναι οι ψεύτες και ποιοι λένε αλήθειες. Ο κάθε νοήμων οπαδός μπορεί να αντιληφθεί με ποιανού το μέρος είναι το δίκαιο. Επίσης όλη η Κύπρος βλέπει πως προκλητικά κάνουν διακρίσεις στο πως αντιμετωπίζουν τον κόσμο ανάλογα γλειψίματος και απάθειας. Με δωρεάν εισιτήρια, βιντεάκια και άλλες κινήσεις απελπισίας δεν πρόκειται κανένας αξιοπρεπής οπαδός να ξεχάσει τη βρομιά σας.

Μια διοίκηση γεμάτη ανεπάρκεια δεν έχει θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πάρτε δρόμο!

Εμείς από την πλευρά μας ορκιστήκαμε ότι δεν θα μπούμε ξανά σε γήπεδο, έστω κι αν ένας αδερφός μας βρίσκεται αδίκως εκτός. Με το μέτωπο μας καθαρό θα συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια και να μιλάμε στα ίσια. Έχουμε δίπλα μας μεγάλο αριθμό κόσμου που μας στηρίζει κι αυτό μας δίνει ώθηση για αντοχή στον αγώνα μας.

Υ.Γ1 Κανένα κύπελλο δεν θα ρίξει στάχτη στα μάτια. Αδειάστε μας την γωνιά.
Υ.Γ2 ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΑ 7 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ3 Μας αναγνωρίζετε μόνο όταν θέλετε προώθηση των seasons και privilege. Στο κάλεσμα για συνάντηση όμως σφυρίζετε αδιάφορα.
Υ.Γ4 Καταφέρατε να βάλετε τον κόσμο σε διχασμό. Εμείς κάναμε την κίνηση έστω και τώρα για να ενωθεί ο κόσμος, σε αντίθεση με αυτούς που τους βολεύει η κατάσταση αυτή.
Υ.Γ5 Για τους επικριτές που θα τρέξουν να μας κατηγορήσουν ότι καιγόμαστε για τον τελικό κυπέλλου, να τους ενημερώσουμε πως εμάς μας καίει και το πιο αδιάφορο παιχνίδι φτάνει να βρισκόμαστε στο πλάι ΤΗΣ.
Υ.Γ6 Εμείς ζούμε ΓΙΑ την ΟΜΟΝΟΙΑ σε αντίθεση με εσάς που ζείτε ΑΠΟ την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Limassol Shamrocks - TLR 48 - Larnaca Green Supporters

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΙΜΙΤΣ: «Είναι πάντα όμορφο όταν σκοράρεις, πόσο μάλλον απέναντι στον ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
28/04 @ 21:11

ΣΙΜΙΤΣ: «Είναι πάντα όμορφο όταν σκοράρεις, πόσο μάλλον απέναντι στον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Βέλικο Σίμιτς, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Τα πανηγύρια μετά τη νίκη - Ζήτησαν Κύπελλο οι Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 21:05

Τα πανηγύρια μετά τη νίκη - Ζήτησαν Κύπελλο οι Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Σίμιτς κάνει το 1-0 και έκρηξη στο ΓΣΠ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 20:34

Ο Σίμιτς κάνει το 1-0 και έκρηξη στο ΓΣΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στο 69ο λεπτό.

Η είσοδος των δύο ομάδων και το κορεό των Ομονοιατών (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:05

Η είσοδος των δύο ομάδων και το κορεό των Ομονοιατών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είσοδος των δύο ομάδων, στο αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Προτίμησε Κακουλλή...-ThemaSports
28/04 @ 18:41

Προτίμησε Κακουλλή...

Ο Γιάννης Αναστασίου έριξε την αρχική ενδεκάδα τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Κάτι ετοιμάζουν οι Ομονοιάτες... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
28/04 @ 17:38

Κάτι ετοιμάζουν οι Ομονοιάτες... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ετοιμάζουν κορεό οι φίλοι της Ομόνοιας, στην Βόρεια κερκίδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ