Καλά κάνει ο «Πούρσα» και δεν «παραμυθιάζει»…

Καλά κάνει ο «Πούρσα» και δεν «παραμυθιάζει»…

Στη Νέα Σαλαμίνα, όπως και σε άλλες ομάδες που δεν έχουν «σοβαρά» παιχνίδια μέχρι τη λήξη της σεζόν, ενδιαφέρουν παραπάνω οι δηλώσεις που γίνονται στις συνεντεύξεις τύπου.

Μετά τον χθεσινό αγώνα με την Δόξα, ο Πουρσαϊτίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων (μετα από σχετική ερώτηση) στο ότι δεν «έριξε» κάποια παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Ήταν ειλικρινής στην τοποθέτηση του, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να σταθούν αυτή τη στιγμή, διευκρινίζοντας ότι ένα-δυο παιδιά που θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει, είχαν θέμα με τραυματισμούς.

Συμφωνούμε με τον «Πούρσα» και τον προπονητή της κάθε ομάδας πρώτης κατηγορίας, που λέει την αλήθεια και δεν «παραμυθιάζει» τους γονείς, που ζουν με την ελπίδα (ίσως και την ψευθαίσθηση) και περιμένουν με αγωνία να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται στην επαγγελματική ομάδα.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λιγομίλητος εκτός γηπέδων, ασταμάτητος εντός: Η τελευταία πτήση του Νίκου Σαμαρά ήταν προς την αθανασία...

Λιγομίλητος εκτός γηπέδων, ασταμάτητος εντός: Η τελευταία πτήση του Νίκου Σαμαρά ήταν προς την αθανασία...

Το ελληνικό βόλεϊ είχε ήδη δώσει σπουδαίους παίκτες, όμως ο Νίκος Σαμαράς ξεχώρισε ως ο πρώτος αληθινός σταρ του αθλήματος.