ΧΑΜΟΣ για την Κυρία στο Δασάκι - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ξεκίνησε στις 19:11 στο Δασάκι μέσα σε... πανδαιμόνιο από τον κόσμο της Ανόρθωσης, η πρώτη προπόνηση της Αμμοχωστιανής ομάδας ενόψει της νέας περίοδου (2025-2026)!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε:
«Το πρώτο ημίχρονο που ήταν φανταστικό και δεν καταφέραμε να βάλουμε 2-3 γκολ τότε δώσαμε ελπίδες. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε και πιστέψαμε ότι θα βάλουμε και δεύτερο. Σε μια φάση όμως η Δόξα μας πλήγωσε. Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να εξαργυρώσουμε τις πολλές ευκαιρίες και να τις κάνουμε γκολ. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Με πείραξε ότι ένα τέτοιο παιχνίδι που έπρεπε να το τελειώσουμε από νωρίς, τελικά πήραμε μόνο ένα πόντο».
«Δυστυχώς δεν μετατρέψαμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου σε ήσυχο βράδυ, μπορούσαμε 2-3 γκολ. Σκοράραμε από λάθος του αντιπάλου, δεχθήκαμε γκολ σε μία από τις λίγες φάσεις της Δόξας. Αδικήσαμε τον εαυτό μας, ήμασταν κυρίαρχοι στα πρώτα 60-65 λεπτά. Συνεχίζουμε, κρατάμε τον ένα βαθμό και από αύριο συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς».
Για το αν δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της ακαδημίας: «Δεν υπάρχουν παιδιά από την ακαδημία αυτή τη στιγμή, για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο, δεν θα το κάνουμε για να τους εκθέσουμε. Υπάρχουν 1-2 παιδιά που θέλαμε να τους βάλουμε αλλά είναι τραυματίες, όπως ο Βίκτωρας».
Για τον Νικολάου: «Είχε θέμα τις προηγούμενες μέρες, ήταν άρρωστος».