Η ανακοίνωση της ΑΕΖ μετά την δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση:
 
«Προς όλους όσους επιχειρούν να πλήξουν την ομάδα μας με την ανεύθυνη και αναίτια επίθεσή τους, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε με απόλυτη σαφήνεια και αποφασιστικότητα.
 
Το σημερινό ρεπορτάζ ακολούθησε την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ η οποία ήταν ανυπόστατη και ασύνετη. Εμείς, από την πλευρά μας, ζητήσαμε μόνο αυτό που θα ζητούσε ο κάθε νοήμον άνθρωπος: εγγυήσεις για την ασφάλεια μας και τον αποκλεισμό οποιουδήποτε παρελθοντικού γεγονότος(Ε.Ν.Π. - ΟΜΟΝΟΙΑ 29 , ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ 29 , ΟΜΟΝΟΙΑ 29 - ΠΕΓΕΙΑ) Ως απάντηση μας όμως στην ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ ήταν η στάση ιχθύος για να αποφύγουμε να δυναμιτίσουμε περαιτέρω το κλίμα.
 
Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε στη δημοσιότητα λόγω των διαδόσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και των δήθεν ηχητικών ρεπορτάζ που προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα μας λίγες μέρες πριν από το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μας.
 
Εμείς, από την πλευρά μας, θεωρούμε αυτό το ρεπορτάζ καθοδηγούμενο με σκοπό να πλήξει την ομάδα μας λίγες μόνο μέρες πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Το ηχητικό που κυκλοφορεί δεν έχει καμία απόδειξη για την ακρίβειά του και μπορεί να έχει ηχογραφηθεί σε οποιοδήποτε καφενείο της Κύπρου, από οποιονδήποτε.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα μας, ότι θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την ομάδα μας και τα δικαιώματά μας. Επιπλέον, θα θέσουμε σε εφαρμογή κάθε νομικό μέσο που μας παρέχεται για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες.
 
Τελειώνοντας και δεν θα επανέλθουμε επί του θέματος μπαίνοντας σε πόλεμο ανακοινώσεων , τονίζουμε ότι οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και η ομάδα μας προετοιμάζεται συγκεντρωμένη για τον αγώνα του Σαββάτου».

 
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΚ: Τα αποτελέσματα και τα ζευγάρια για την επόμενη φάση!-ThemaSports
12/05 @ 19:07

ΣΤΟΚ: Τα αποτελέσματα και τα ζευγάρια για την επόμενη φάση!

Με τη διεξαγωγή 12 αγώνων σήμερα Κυριακή 12/5/24 συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η Α΄ Φάση του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ-ThemaSports
11/05 @ 23:42

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Με τέσσερις αναμετρήσεις άρχισε σήμερα η δράση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ περιόδου 2023-2024.

Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Μιχάλη Χαραλάμπους-ThemaSports
10/05 @ 11:01

Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Μιχάλη Χαραλάμπους

Ο Μιχάλης Χαραλάμπους αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας περιόδου 2023 - 2024 και θα βραβευτεί στην ετήσια εκδήλωση των βραβεύσεων της ΚΟΠ, στις 13.05.2024.

Διαιτητές Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ-ThemaSports
08/05 @ 11:27

Διαιτητές Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο 11-12.05.2024 το Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

«Έχουν ήδη γράψει τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα...»-ThemaSports
03/05 @ 09:48

«Έχουν ήδη γράψει τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα...»

Ανακοίνωση από την Ομόνοια 29ης Μαΐου με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν.

Συνεχίζει με Βασίλη Βούζα η ΠΑΕΕΚ-ThemaSports
01/05 @ 14:22

Συνεχίζει με Βασίλη Βούζα η ΠΑΕΕΚ

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας, Βασίλη Βούζα, για ακόμα ένα χρόνο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ