Η μεγάλη ευκαιρία για ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και τα ερωτηματικά...

Η μεγάλη ευκαιρία για ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και τα ερωτηματικά...

Κόντρα στην Ομόνοια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ενώπιον τους μια μεγάλη ευκαιρία για αντίδραση με νίκη έπειτα από την παρατεταμένη καθίζηση που οδήγησε την ομάδα της Λάρνακας σε βαθμολογική οπισθοχώρηση.

Το -5 από την πρώτη θέση μπορεί να καλυφθεί μόνο με νίκες και στην ΑΕΚ θέλουν να πάρουν μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές και να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους με στόχο την ανατροπή των δεδομένων στην μάχη του τίτλου.

Οι δύο προπορευόμενες ομάδες Άρης (63β.) και ΑΠΟΕΛ (62β.) αγωνίζονται μεταξύ τους στο «Άλφαμεγα» και στην ΑΕΚ (58β.) θέλουν να μειώσουν την απόσταση την Παρασκευή (21/04) και να περιμένουν με περισσότερη άνεση το ματς της Κυριακής (23/04).

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα βλέπει τον Ροσάλες να ανεβάζει στροφές και να διεκδικεί θέση στο πλάνο ενοψει Ομόνοιας όπως και ο Λόπες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Εγγλέζου. Εκτός είναι ο Άλτμαν.

Ερωτηματικά δημιουργούνται για την σύνθεση της 11άδας για το ματς με την Ομόνοια, όμως το μεγάλο ερωτηματικό αφορά την συνολική αντίδραση της ομάδας. Στα τελευταία ματς που προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειχναν να βρίσκονται... αλλού, με βαριά πόδια και κακές επιλογές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα έχασε την φρεσκάδα της και μένει να διαφανεί κατά πόσο βοήθησε η διακοπή λόγω Πάσχα στην προσπάθεια... αναζωογόνησης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το γκολ του Ρονάλντο δεν έφτασε για την Αλ Νασρ που μένει πίσω στο κυνήγι της κορυφής

Το γκολ του Ρονάλντο δεν έφτασε για την Αλ Νασρ που μένει πίσω στο κυνήγι της κορυφής

Πικρή ήττα γνώρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ από την Αλ Καντασίγια με 2-1 και πλέον βλέπει την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ να απομακρύνεται στους τέσσερις βαθμούς.