Πόλυς Χαραλάμπους

Το έχουν γράψει άλλα Μέσα την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Νίκος Κίρζης αν και δεν βγήκε δημόσια να το πει, θεωρείται δεδομένo ότι θα ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι περισσότεροι άλλωστε «έβαζαν τα λεφτά τους» σε παραμονή του προέδρου, από τότε που λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής αμέσως μετά την ήττα-σοκ από την Καρμιώτισσα.

Λογικό είναι ο Κίρζης και οι συνεργάτες του, να μας… παραπέμπουν στην ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας (που κυνηγά τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη), μη «ανοίγοντας» στην δημόσια σφαίρα συζητήσεις για τον Απόλλωνα του 23-24.

Όταν με το καλό συμβεί κάτι τέτοιο, έχει ενδιαφέρον σε ποιο… «μοντέλο» θα αποφασίσει αν στηριχθεί ο Κίρζης, για την πρόσληψη-επιλογή καινούργιων παιχτών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το περασμένο Καλοκαίρι, δεν πέτυχαν να ισχυροποιήσουν την ομάδα, «γκρεμίζοντας» την δυναμική που χτίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου. Η αλήθεια είναι ότι παραδέχθηκαν πολλές φορές, ότι τα «θαλάσσωσαν»...

Όταν με το καλό πέσει η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενδιαφέρον παρουσιάζει με ποιο τρόπο θα χειριστεί ο Νίκος Κίρζης και το «τσούκρισμα» που είχε πρόσφατα με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοφώντα Χαραλάμπους, με τον τελευταίο να παραιτείται από το ΔΣ της εταιρίας.

Απλώς να θυμίσουμε ότι ο Ξενοφώντας (που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στα Απολλωνίστικα στέκια) ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του ηγέτη της εταιρίας, αφού είχε αποφασίσει από ένα σημείο και μετά, ότι του σωματείου θα προεδρεύει άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ-ThemaSports
04/05 @ 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα.

Ανοικτό του Κολ…-ThemaSports
04/05 @ 09:50

Ανοικτό του Κολ…

Ο Ίσρα Κολ διαθέτει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ