Φώτης ΜιλτιάδουςΟ Άρης βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος και οδηγεί την κούρσα, 6 στροφές πριν το τέλος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, δίκαιος βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πράσινοι διαθέτουν το 3ο νεαρότερο ρόστερ στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ στην περσινή σεζόν ο Άρης είχε το 3ο γηραιότερο ρόστερ. Ταυτόχρονα διαθέτει και τον πιο νεαρό προπονητή, αφού ο Σπιλέφσκι είναι 35 ετών.
Βασικοί πυλώνες στο πλάνο του Σπιλέφσκι, οι νεαροί Μποακί, Μουσούντα, Μπαμπίκα, Στρούσκι, Μπένγκτσον και Πηλέας, οι οποίοι αμφότεροι πραγματοποιούν εκπληκτική χρονιά και συνεισφέρουν τα μέγιστα στον φετινό Άρη. Κυρίως ως αλλαγή αγωνίζεται και ο 23χρόνος, Μόργκαν Μπράουν, ο οποίος πραγματοποίει αρκετά καλές εμφανίσεις.
Οι προσθήκη νεαρών ποδοσφαιριστών με παρών και μέλλον, φαίνεται να βγαίνει στον Άρη, καθώς είναι κάτι που θα φέρει και λεφτά στην ομάδα, πέραν από την συμβολή τους στην εκπληκτική πορεία του Άρη.
Η Ομόνοια πάει στην Αρένα με στόχο το τρίποντο και μόνο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/04 @ 10:50
Ανάρτηση από τον Άρη στα σοσιαλ μίντια με τους παίκτες να σπάζουν αυγά για το Πάσχα
19/04 @ 19:12
Σειρήνες από Πολωνία σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας για τον Σπιλέφσκι. Η πληροφορία αναφέρεται για επαφές του με την Λέγκια.
21/04 @ 15:06
Όσο ζει ελπίζει ο Άρης και με αυτό το σύνθημα πάει στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
18/04 @ 10:29
Στο στόχαστρο του Άρη και άλλων δύο ομάδων βρίσκεται ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός, Μαλίκ Γουίλκς σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία.
17/04 @ 19:45
Αν ο Άρης κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ την Τρίτη θα γράψει ιστορία
17/04 @ 16:10
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Αθλητικό Διευθυντή των Ακαδημιών των «πράσινων», Νικίτα Κόβαλτσουκ.
BEST OF THEMASPORTS