ΒΙΝΤΕΟ: Η παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Άρη
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Άλφαμεγα η παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Άρη.



Ακολουθήστε μας στο Google news
𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: The Eredivisie is the 𝟲𝘁𝗵 league of Europe 🙌🇳🇱
— Eredivisie (@eredivisie) April 13, 2023
↳ Extra #UCL and #UEL ticket from Portugal 🇵🇹
𝒪𝒷𝓇𝒾𝑔𝒶𝒹𝑜 𝒶𝓂𝒾𝑔𝑜𝓈 🎬#UEFARanking pic.twitter.com/on5gTdlZfe
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η Ολλανδία ολοκληρώνει τη χρονιά στην 6η θέση της βαθμολογίας της UEFA, εξασφαλίζοντας έτσι 2+1 εισιτήρια για το Champions League της σεζόν 2024/25.
Οι Ολλανδοί είχαν προσπεράσει εδώ και καιρό τους Πορτογάλους όμως μετά τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας στις τρεις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις σφραγίστηκε ότι Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόναςδεν δύνανται να προσφέρουν αρκετούς πόντους στη χώρα τους για να επιστρέψει στην εξάδα.
Έτσι, η Eredivisie ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για την... τελετή παράδοσης της 6ης θέσης και των ανάλογων εισιτηρίων, με πρωταγωνιστή τον Καλίντ Μπουλαρούζ.
Μια επιλογή όχι τυχαία, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε συμμετάσχει στην περιβόητη μάχη της Νυρεμβέργης.
Το ιστορικό 1-0 των Ιβήρων επί των «οράνιε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, όπου είχε βγει 20 κάρτες - με τον Μπουλαρούζ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη!
Συνοψίζοντας, το ολλανδικό πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα δώσει απευθείας δύο εισιτήρια για το Champions League, ένα για τα προκριματικά, ένα απευθείας για το Europa και δύο για τα προκριματικά του Conference.
Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι η Ολλανδία δύναται να μπει στην επόμενη χρονιά ούσα στην 5η θέση, πάνω και από τη Γαλλία - με τα αποτελέσματα των Φέγενορντ, Άλκμααρ και Νις να κρίνουν το μέλλον.
sport-fm.gr