«Η Κύπρος είναι σαν τη Γ’ Κατηγορία στην Ιταλία»!

«Η Κύπρος είναι σαν τη Γ’ Κατηγορία στην Ιταλία»!

Με απαξιωτικά λόγια αναφέρθηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα ο πρώην πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας, Αντρέι Τσιερβιτσιένκο, με αφορμή τα δημοσιεύματα στη Ρωσία για τις επαφές του Κακόριν με τη Φιορεντίνα για να συνεχίσει ο Ρώσος επιθετικός στον Άρη Λεμεσού.

«Η Φιορεντίνα σίγουρα δεν χρειάζεται τον Κοκόριν, δεν θα το τραβήξει.  Η Κύπρος δεν είναι καν η δεύτερη, αλλά η τρίτη κατηγορία στο ιταλικό πρωτάθλημα. Για να χρειαστεί κανείς ποδοσφαιριστή σε ομάδα της Serie A, πρέπει αυτός να οδηγεί μόνος την ομάδα του και σίγουρα δεν το έχουμε δει αυτό.Τι σκέφτομαι για το μέλλον του Kοκόριν; Δεν το σκέφτομαι καθόλου, γιατί δεν με νοιάζει» δήλωσε ο Τσιερβιτσιένκο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Βραζιλία-Παναμάς

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Βραζιλία-Παναμάς

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018