Themasports

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, βγήκε μπροστά μετά και τη βαριά ήττα από την Πάφο και τα.. έψαλλε σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προεδρική... κίνηση: Τους κατσάδιασε όλους ο Καραπατάκης

Στην ομάδα της Λάρνακας περιμένουν αυτή η κίνηση του προέδρου να... πιάσει τόπο και να αφυπνιστούν οι πάντες ενόψει του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στην «Αρένα» στις 21/04.

Ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας, όπου επιβάλλεται οι «κιτρινοπράσινοι» να επιστρέψουν στις νίκες για να πάρουν και ψυχολογία ενόψει της... τελικής τους αντεπίθεσης, όπου θα κυνηγήσουν την ανατροπή των δεδομένων για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα», αφού οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, κυνηγάνε με αξιώσεις την έξοδο τους στην Ευρώπη και... έχουν πάρει και τον αέρα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς την κέρδισαν δύο φορές με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο.

Όμως οι «κιτρινοπράσινοι» δεν βλέπουν τόσο... μακριά, αφού προηγείται το ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για να έχει νόημα και η συζήτηση για τα επόμενα παιχνίδια, αφού αν χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο αντί να μειωθεί η απόσταση (μιας και «συγκρούονται» Άρης και ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό την 5η αγωνιστική και άρα θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες, είτε από τη μία, είτε και από τις δύο ομάδες), θα χαθεί και φέτος το τρένο.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ναι μεν υπήρξε... εξάψαλμος από τον πρόεδρο Καραπατάκη, αλλά τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την όλη κατάσταση και δεν πανικοβάλλονται από την αγωνιστική κρίση που περνάει η ομάδα και δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, προτίθενται να στηρίξουν τόσο τον Όλτρα, όσο και τον Ρόκα, αλλά περιμένουν άμεσα η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, αλλιώς, αν συνεχιστεί ο... κατήφορος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3-ThemaSports
15/05 @ 12:45

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3

Ντιουνκού, Κάσας και Ερερίν δεν συνεχίζουν στην ΑΕΚ

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»-ThemaSports
15/05 @ 12:06

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε ο εκπρόσωποε τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας-ThemaSports
15/05 @ 12:03

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ / ΠΙΡΙΤΣ-ThemaSports
15/05 @ 11:53

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ / ΠΙΡΙΤΣ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Κέναν Πίριτς.

ΑΕΚ: Τέλος ο Πίριτς-ThemaSports
15/05 @ 11:35

ΑΕΚ: Τέλος ο Πίριτς

Αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πίριτς

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ