ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανησυχία για Μαέ ενόψει ΑΠΟΕΛ
Ανησυχία επικρατεί στην Ομόνοια για την κατάσταση του Μαέ, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο παιχνίδι με την Λωζάνη και έγινε αναγκαστική αλλαγή.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάλιστα, αν η Λεμεσιανή ομάδα κέρδιζε την προηγούμενη αγωνιστική και τον συμπολίτη Άρη, θα είχε μπει και στο κόλπο του τίτλου, αφού θα ήταν στο -6 από τον ΑΠΟΕΛ, στο -4 από τον Άρη και στο -2 από την ΑΕΚ, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε!
Με τα «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία, γι΄ αυτό και στο Κολόσσι κοιτάνε μπροστά, έχοντας τα πραγματικά δεδομένα μπροστά τους και όχι αυτά που θα μπορούσαν ή θα ήθελαν να είναι.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους μετά το Πάσχα, έναν ακόμα τελικό, αφού θα υποδεχθούν την Πάφο στο «Αλφαμέγα», η οποία έστειλε... προειδοποιητικά μηνύματα μετά την τεσσάρα επί της ΑΕΚ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους.
Στον Απόλλωνα πάντως, δεν λένε μεγάλα λόγια, όμως είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα κάνει την επική ανατροπή στο φινάλε της σεζόν και θα... αρπάξει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο έμοιαζε με όνειρο απατηλό πριν την έλευση του Ρουμάνου τεχνικού, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στην ομάδα, αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Καρμιώτισσα.