Γιάννης Ιωάννου

Πολλοί οπαδοί της ΑΕΛ, θεωρούν και όχι άδικα, ακατανόητη την απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους να απολύσει τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες παρέλαβε ένα... συνονθύλευμα που ήταν στην τελευταία θέση και το έκανε ομάδα με όσα "εργαλεία" είχε στη διάθεση του, αφού είναι φανερή η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ, ενώ σε όλα τα παιχνίδια, η ομάδα είχε ένα σωρό απόντες λόγω τραυματισμών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλέον, τελειώνουν και οι δικαιολογίες για τους παίκτες, οι οποίοι καλούνται να επανέλθουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ για τον ημιτελικό της 26ης Απριλίου κόντρα στον Ολυμπιακό, η νίκη και η πρόκριση στον τελικό, είναι κάτι πάραπανω από... μονόδρομος.

Ρίσκο επίσης και μάλιστα μεγάλο, αποτελεί και η απόφαση να πάει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αλλά και στον τελικό αν η ομάδα προκριθεί, με υπηρεσιακό προπονητή κόντρα σε Ομόνοια ή Πάφο, που είναι σαφώς πιο ποιοτικές ομάδες από την ΑΕΛ. Το θετικό πάντως στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο Χρήστος Χαραλάμπους γνωρίζει τι εστί ΑΕΛ και Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αντιλαμβάνονται πάντως στη Λεμεσιανή ομάδα ότι ο κόσμος είναι... "καζάνι που βράζει" τον τελευταίο καιρό και ότι το κλίμα για τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους θα γίνει ακόμη πιο βαρύ αν δεν δικαιωθεί (και) γι΄ αυτό το ρίσκο που πήρε, λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο ημιτελικό κυπέλλου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ