Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Το σίριαλ της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ άρχισε. Η Λίβερπουλ κατέθεσε την πρώτη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού μέσου, ο οποίος θα αποτελέσει "μήλον της έριδος" το καλοκαίρι για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.
Την ώρα που η Ρεάλ ετοιμάζει τη δική της κίνηση και σύλλογοι όπως η Παρί, η Μάντσεστερ Σίτι και άλλοι παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο, αποφασιστικό βήμα.
Σύμφωνα με το Caught Offside, το βήμα αυτό έχει ύψος 95.000.000 ευρώ, με τους "κόκκινους" να κάνουν υπέρβαση σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούν να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής τους που κατέχει ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ με 84.650.000.
Sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις