Πόλυς Χαραλάμπους

Μετά από 62 μήνες, ο Απόλλωνας κατάφερε να σπάσει την έδρα του ΑΠΟΕΛ στον θεσμό του πρωταθλήματος. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 24 Ιανουαρίου του 2018, την εποχή που ήταν μπροστά από τον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο, νικώντας τον μεγάλο αντίπαλο τους, τραγουδάνε το γνωστό άσμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «είμαστε ακόμα ζωντανοί», φυσικά όχι για τον τίτλο, αλλά για την διεκδίκηση ευρωπαικού εισιτηρίου.

Ότι κι αν γίνει, στα δυο σημερινά ματς, που κλείνουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφφ. Στάθηκε ιδιαίτερα ο Μπογκτάν Αντόνε, το ότι δεν την πήρε από κάτω την ομάδα, ύστερα από το φρένο που τους έβαλε στο νικηφόρο σερί (επί των ημερών του) την περασμένη αγωνιστική, η συμπολίτισσα ομάδα του Άρη.

Είχαν και την βοήθεια της τύχης οι κυανόλευκοι για να… αρπάξουν τους τρεις βαθμούς μέσα στην Λευκωσία, όμως είχαν παράλληλα κυνισμό και σωστή τακτική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πέραν του «συναγερμού» που υπήρξε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, δεν άφησαν την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στα τετράγωνα του Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος κίπερ έκανε μια εκπληκτική επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο, στην κεφαλιά του Κβιλιτάια, όπου στην συνέχεια είχε σύμμαχο το οριζόντιο δοκάρι, για να μην παραβιαστεί η εστία του.

Αναμενόμενο ήταν, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δανου ρεφ, να γιορτάσουν λίγο παραπάνω παίχτες και κόσμος, την επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε η ομάδα, δεν κερδίζει πολύ συχνά τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, μέσα στο σπίτι τους. Ο Αμρ Ουάρντα, το έχει στο αίμα του, να βγάζει περισσότερο ενθουσιασμό από τους υπόλοιπους, κατά τους πανηγυρισμούς τέτοιων αποτελεσμάτων.

Είναι αξιοσημείωτο, ότι το συγκρότημα του Αντόνε, κατά τις δυο… εξόδους εκτός Λεμεσού στα πλέι οφ, έχει ισάριθμες επιτυχίες. Πριν μερικές εβδομάδες, είχε σπάσει και την έδρα της ΑΕΚ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ