Η ψυχρή πραγματικότητα και ο... κίνδυνος

Η ψυχρή πραγματικότητα και ο... κίνδυνος

Η ΑΕΛ δεν παρουσιάστηκε όπως θα... έπρεπε κόντρα στην Ανόρθωση προβλημάτισε και μοιραία και ηττήθηκε στην 4η αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Τον προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Τσέντομιρ Γιανέφσκι ο οποίος αφενός κατανοεί ότι μπορεί οι ποδοσφαιριστές του στο πρωτάθλημα να... ζουν σε μια κατάσταση μειωμένων κινήτρων αφετέρου όμως δεν μπορεί να μην κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου που ελλοχεύει.

Το σημαντικότερο ματς της σεζόν είναι στις 26 Απριλίου και την ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό, εντούτοις προηγούνται τα τρία ματς πρωταθλήματος με Καρμιώτισσα, ΕΝΠ και Δόξα. Για να διατηρηθεί σε φόρμα η ομάδα της Λεμεσού θα χρειαστεί να παρουσιαστούν και σε αυτά τα ματς με περισσότερη διάθεση και συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές.

Η βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι άουτ φανερώνει και το μειωμένο κίνητρο καθώς η ΑΕΛ μάζεψε μόλις 1 βαθμό εντός έδρας στη β' φάση, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι κατέγραψαν 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες στα τελευταία 8 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο τεχνικός της ομάδας έστειλε ξανά το μήνυμα και περιμένει ότι στη συνέχεια θα δει αγωνιστική ανάταση στο πρωτάθλημα που θα διατηρήσει την ομάδα σε εγρήγορση στο πρωτάθλημα ενόψει κυπέλλου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χτίζει Μυς το Τρέξιμο; Η Αλήθεια Πίσω από την Αντοχή και τη Μυϊκή Ανάπτυξη

Χτίζει Μυς το Τρέξιμο; Η Αλήθεια Πίσω από την Αντοχή και τη Μυϊκή Ανάπτυξη

Το τρέξιμο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές άσκησης παγκοσμίως. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ενισχύει την αντοχή και βοηθά στη διαχείριση σωματικού λίπους. Όμως ένα ερώτημα παραμένει: μπορεί το τρέξιμο να χτίσει μυϊκή μάζα; Η απάντηση είναι πιο σύνθετη από ένα απλό «ναι» ή «όχι».