Ανησυχία για Αραούχο, μαγνητική στο γόνατο

 Ανησυχία για Αραούχο, μαγνητική στο γόνατο

Ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το ματς με τον Άρη και θα βγάλει μαγνητική.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ, αφού παρά την ικανοποίηση για τις τρεις σερί νίκες στα playoffs της Stoiximan Super League, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο αρχηγός της ομάδας αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το ματς με τον Άρη (3-1) και θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο «Τσίνο» χτύπησε στο δεύτερο μόλις λεπτό στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε και στη διακοπή για τον τραυματισμό του Μπράμπετς ζήτησε βοήθεια από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

 
 



Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet είναι από εξαιρετικά αμφίβολη ως απίθανη, ενώ ανάλογα με τη διάγνωση θα φανεί αν θα προλάβει και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με το... νέο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την επόμενη Κυριακή.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γ’ Κατηγορία: Τρίτη και Τετάρτη οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής

Γ’ Κατηγορία: Τρίτη και Τετάρτη οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Απριλίου θα γίνουν οι τρεις αγώνες της 13ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί το περασμένο Σάββατο λόγω σκόνης.