Ο Σαρλ Λεκλέρ ζήτησε από τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή μιας και όπως ανέφερε, η διεύθυνση του σπιτιού του έχει δημοσιευθεί στα Social Media χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διεύθυνση του σπιτιού του Σαρλ Λεκλέρ έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Μονεγάσκο οδηγό να είναι φανερά ανήσυχος με αυτή την εξέλιξη.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά οι θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή και να μην «κατασκηνώνουν» έξω από την οικία του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του:

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να χτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητό μου και να μην έρχεστε στο σπίτι μου.
Θα φροντίσω να σταματάω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στην πίστα, αλλά δεν θα κατέβω αν έρθετε σπίτι μου. Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει πολλά για μένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Καλό Πάσχα σε όλους!
».


Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/05 @ 08:11

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Ο Λάντο Νόρις μετά από 15 βάθρα στην καριέρα του χωρίς νίκη, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία στο Μαϊάμι. Δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σαρλ Λεκλέρκ.

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:40

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)

Ανήμερα της 30ής επετείου από την απώλεια του μυθικού Paulista, το Netflix δημοσίευσε το trailer της νέας μίνι-σειράς 6 επεισοδίων για τη ζωή του τρις πρωταθλητή της Formula 1.

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!-ThemaSports
01/05 @ 20:44

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!

1 Μάϊου 1994: Ο Βραζιλιάνος, Άιρτον Σένα, ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) ταλαντούχους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από τα μονοθέσια της Formula 1, αφήνει την τελευταία του ανάσα στο όνομα της μεγαλύτερης του αγάπης στην Ιταλία και την πίστα της Ίμολα!

Όταν ο Σένα δεν προκρίθηκε σε Grand Prix-ThemaSports
06/05 @ 17:54

Όταν ο Σένα δεν προκρίθηκε σε Grand Prix

Ο κόσμος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι γεμάτος ιστορίες και γεγονότα που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στα βιβλία: κάθε ημέρα αποτελεί αφορμή να θυμηθούμε (ή να μάθουμε) τι έγινε σαν σήμερα.

Όταν ο Αλόνσο «τα έβαλε» για πρώτη φορά με τον Σουμάχερ-ThemaSports
04/05 @ 17:54

Όταν ο Αλόνσο «τα έβαλε» για πρώτη φορά με τον Σουμάχερ

Τα βιβλία της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της F1 είναι γεμάτα με λαμπερές ιστορίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Ας δούμε τα πιο σημαντικά γεγονότα της ημέρας.

Ο αγώνας που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ-ThemaSports
27/04 @ 16:19

Ο αγώνας που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ

Πολλά από τα γεγονότα της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν μείνει στην ιστορία για τη σημαντικότητά τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ