Πρωταθλητής στο Παγκύπριο Κ-16 ο ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς

Πρωταθλητής στο Παγκύπριο Κ-16 ο ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-16.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, της τελευταίας της χρονιάς, οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα με ανατροπή από τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Αριστείδου (47') και Γιώργος Χρίστου (53').

Με τη νίκη του ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 59 βαθμούς από 19 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ γνώρισε την ήττα μόνο σε ένα αγώνα του.

Πέτυχε 67 τέρματα (δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά την Ελπίδα Λιοπετρίου) και ανέδειξε την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 13 τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Χρίστου με τα 24 τέρματα που πέτυχε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλοι οι παίκτες που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από την 1η Ιανουαρίου και οι δανεικοί

Όλοι οι παίκτες που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από την 1η Ιανουαρίου και οι δανεικοί

Δείτε αναλυτικά την λίστα των ποδοσφαιριστών της Stoiximan Super League, οι οποίοι μπαίνουν στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους και από την 1η Ιανουαρίου. Οι δανεικοί και αυτοί που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν ενόψει καλοκαιριού.