AEΛ: Μέσα οι Παρούτης και Σαβό ενόψει Εθνικού
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αγώνα στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.




Με νίκη αναπτερώνουν τις ελπίδες τους, για ένα νικηφόρο σερί που θα τους βάλει στο κόλπο της 3η θέσης, ενώ με ήττα ή ισοπαλία εξανεμίζονται ακόμη περισσότερο οι ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι ότι παίζει χωρίς άγχος στον σημερινό αγώνα, το άγχος βρίσκεται στην πλευρά των γαλαζοκιτρίνων αφού με ενδεχόμενη ήττα, ίσως να πέσουν από την κορυφή.
Ο Απόλλωνας με τον Αντόνε στον πάγκο, δεν θυμίζει καθόλου τον Απόλλωνα των προηγούμενων μηνών. Κόντρα στον Άρη παρά την ήττα, έκανε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, η διαφορά βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν λέει απολύτως τίποτα και θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι.
Ο Μπογκτάν Αντόνε στην σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζει τους μόνιμα τραυματίες, Βούκασιν, Αλεσάμι, Αρτυματάς και Χαμάς. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί των Ζράντι και Νταμπό. Ενώ στης επιλογές θα βρίσκεται και ο Χέντι, που εξέτισε την ποινή του.
Πιθανή ενδεκάδα: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Εκπολό, Ρομπέρζ, Πεϊμπέρνς, Κολ, Χάμπος (Ντανίλο), Βα, Πίττας, Ντόνιο (Ίλιεφ), Ουάρντα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις