Πόλυς Χαραλάμπους

Έδειξε ενοχλημένος ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς για την ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη τύπου, σε σχέση με την διαδικασία αξιολόγησης των κυπρίων παιχτών, κατά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πραγματικότητα είναι πως ο Σερβοκύπριος τεχνικός, έχει να λέει πως αυτός έδωσε περισσότερη σημασία στον Δανιήλ Παρούτη, ο οποίος ήταν στους διακριθέντες και στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ. Ήταν εκπληκτική η ενέργεια του Κύπριου εξτρέμ, στην φάση απο την οποία... ξεκίνησε το δεύτερο γκολ. 

Λογικά στην πορεία (μένουν άλλα δέκα ματς), ο Βέσκο θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους νεαρούς γηγενείς παίχτες. Ξέρει καλά τα παιδιά, αφού πριν διαδεχθεί τον Τσίσκο Μουνιόθ, κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, η μοναδική μας «ένσταση» για τον Βέσκο, είναι ότι μπορούσε να βάλει νωρίτερα τον… πιτσιρικά τον Σωτήρη Αργυρού. Ούτε πρόλαβε να ιδρώσει την φανέλα το παλικάρι, αφού τον έβαλε στο 92’…  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση… -ThemaSports
10/05 @ 09:37

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του-ThemaSports
09/05 @ 18:48

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του

Προσωπική εισφορά ύψους 20 χιλιάδων ευρώ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Ανδρέα Πουλλαΐδη.

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...-ThemaSports
09/05 @ 11:43

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα έχει σήμερα συνάντηση με επιφανείς Ανορθωσιάτες, με μοναδικό στόχο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ -ThemaSports
09/05 @ 11:00

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Ανορθωσιατών ώστε να μαζευτούν τα λεφτά, για αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!-ThemaSports
08/05 @ 23:05

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!

Μέσω παρέμβασής του στον Super Sport FM 104.0 ο πατέρας του Ανδρέα Χρυσοστόμου της Ανόρθωσης, προέβη σε καταγγελίες για τις αδικίες που αντιμετωπίζει από τον ίδιο του τον διοικητή ο γιος του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ