Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, μετά και την απόφαση του Εφετείου. Η Ανόρθωση εκφράζει την αλλά και τη δυσφορία της για την εξοντωτική για τα δεδομένα της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας χρηματική ποινή καθώς και την συμπερίληψη των αναμετρήσεων πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να εκφράσει την ευαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση του Εφετείου, η οποία αποκαθιστά την αδικία από την ανισοβαρή και επικίνδυνη για το άθλημα απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ημερομηνίας 3/4/2023.


Παρά την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι ο ημιτελικός κυπέλλου θα κριθεί στο γήπεδο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων, εντούτοις δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη δυσφορία μας για την εξοντωτική για τα δεδομένα της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας χρηματική ποινή καθώς και την συμπερίληψη των αναμετρήσεων πρωταθλήματος – πέραν αυτών του κυπέλλου – στους αγώνες που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και σε ουδέτερη έδρα.


Σε κάθε περίπτωση, η Ανόρθωσις αισθάνεται δικαιωμένη από το αποτέλεσμα. Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας, θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Ευγένιο Χαμπουλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αλλά και τον φίλο κ. Αδάμο Μοντάνιο για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες και τους νομικούς μας συμβούλους Κυριάκο Χοίρα και Βικτώρια Χριστοδουλίδου για την εξαιρετική υπεράσπιση που παρουσίασαν στο Εφετείο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ