Themasports

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει οριστικά στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα, στο ΓΣΠ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία, με την Επιτροπή να κάνει δεκτή την πρότασή του.

Το τοπίο για την ημέρα και την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet παρέμενε ανοικτό μέχρι και σήμερα. Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της σημερινής (07/04) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία στις 20 Μαΐου, δηλαδή μια ημέρα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Μία πρόταση που έγινε δεκτή ομόφωνα (16/16 ψήφους) από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτή η ημερομηνία είχε αρχικά επιλεγεί για τη διεξαγωγή του τελικού, με εναλλακτική να ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι το "ΓΣΠ", χωρητικότητας 22.800 θεατών.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού. Στους πρώτους ημιτελικούς, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, ενώ ο ΠΑΟΚ 1-5 τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος.

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι ζωής και θανάτου στην Τούμπα με ερυθρόλευκη αύρα τελικού-ThemaSports
12/05 @ 09:37

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι ζωής και θανάτου στην Τούμπα με ερυθρόλευκη αύρα τελικού

Ντέρμπι δίχως… αύριο στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των playoffs (20:00) σε ένα παιχνίδι που ο νικητής μένει στην κούρσα τίτλου, η ισοπαλία δίνει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και ο χαμένος βγαίνει νοκ άουτ.

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!-ThemaSports
11/05 @ 19:55

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!

Καλπάζει η αισχροκέρδεια η «μαύρη αγορά» όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 18:08

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία πήρε η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!-ThemaSports
11/05 @ 13:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους κορυφαίους στην εποποιία του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα. Ένας γίγαντας στη μεσαία γραμμή που στοχεύει στην 5η ευρωπαϊκή του κούπα.

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!-ThemaSports
11/05 @ 11:00

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!

Τότε ο Κολό Μουανί, τώρα ο Ελ Κααμπί. Δύο παρόμοιες φάσεις, σε δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, αλλά μόνο στη μία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κοινός παρονομαστής; Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ