Ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες στο Mediterranean International Cup.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την παρθενική του συμμετοχή, έστω και σε ανεπίσημο ματς, πραγματοποίησε ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε με τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» στο φιλικό τουρνουά, Mediterranean International Cup, αφήνοντας μάλιστα θετικότατες εντυπώσεις με τις περίτεχνες ενέργειες και ντρίπλες του!
Ο γιος του θρυλικού Ροναλντίνιο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον καταλανικό σύλλογο τον περασμένο Μάρτιο και ενώ προηγουμένος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Κρουζέιρο.
Για την ιστορία, ο νεαρός άσος αγωνίστηκε με την ίδια επιτυχία και στις δύο «πτέρυγες», δείχνοντας πως έχει πάρει ψήγματα του ταλέντου από τον πατέρα του!
sport-fm.gr
Η Πάφος είναι φαβορί για τον τίτλο και θέλει να το... επιβεβαιώνει.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 13:54
Ο Γουέιν Ρούνεϊ απάντησε στις δηλώσεις του Τζέραρντ σχετικά με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας του παρελθόντος, λέγοντας πως όσα δήλωσε ο θρύλος της Λίβερπουλ είναι το λιγότερο προσβλητικά.
11/10 @ 13:19
Οι πρώτες ενδείξεις φέρνουν αισιοδοξία στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη Γαλλία δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
11/10 @ 13:00
Ο τραυματισμός του Ντάνι Όλμο με την Ισπανία προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στη Μπαρτσελόνα, καθώς αναμένεται να χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό με τον Ολυμπιακό.
11/10 @ 08:34
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Γαλλίας με το Αζερμπαϊτζάν λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο.
11/10 @ 07:57
Μια από τις πιο θρυλικές τριπλέτες στην επίθεση θέλει να αναβιώσει η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νεϊμάρ.
10/10 @ 23:38
Δημοσίευμα στη Σουηδία συνδέει τον Ιωάννη Πίττα με την Λέγκια Βαρσοβίας!
BEST OF THEMASPORTS