Καταθέτουν μήνυση στην UEFA 900 οπαδοί της Λίβερπουλ για τον περσινό τελικό του Champions League!

Καταθέτουν μήνυση στην UEFA 900 οπαδοί της Λίβερπουλ για τον περσινό τελικό του Champions League!

Οργισμένη και μαζική φαίνεται πως θα είναι η αντίδραση των οπαδών της Λίβερπουλ για όσα διαδραματίστηκαν στον περσινό τελικό του Champions League καθώς μηνύουν την UEFA!

«Σεισμός» στην UEFA!

Περίπου δέκα μήνες μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι στον οποίο εκατοντάδες οπαδοί της Λίβερπουλ δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο «Σταντ ντε Φρανς» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Ρεάλ, ήρθε η αντίδραση από τους «κόκκινους»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Reuters» σχεδόν 900 οπαδοί του αγγλικού συλλόγου, ετοιμάζουν μαζικές μηνύσεις προς την UEFA για το συγκεκριμένο φιάσκο!

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Μαρτίου, η UEFA είχε κάνει γνωστή την απόφαση της να αποζημιώσεις τους φίλους των «κόκκινων», διαθέτοντας ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ το οποίο πρόκειται να καταβληθεί άμεσα στον σύλλογο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα (BINTEO)

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα (BINTEO)

Χιλιάδες φίλοι της Σοσιεδάδ υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας τους δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα, πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπιλμπάο!