Στην Τούμπα για τον Κωνσταντέλια η Ντόρτμουντ!

Στην Τούμπα για τον Κωνσταντέλια η Ντόρτμουντ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Metrosport, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, φαίνεται πως αποκτά ακόμη έναν μνηστήρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα το βράδυ της Κυριακής (2/4) βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, άνθρωποι από το τμήμα σκάουτινγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έχοντας στο επίκεντρο τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου του βορρά».

Μάλιστα το ρεπορτάζ προσθέτει ότι οι Γερμανοί σκάουτερς παρακολουθούν καιρό την εξέλιξη του παίκτη και για αυτόν τον λόγο βρέθηκαν στο γήπεδο ώστε να επεκτείνουν την έρευνα για τον «φάκελο» τους.

Θυμίζουμε ότι πέραν των Βεστφαλών, ενδιαφέρον από τη Bundesliga έχουν εκδηλώσει μεταξύ άλλων η Μίλαν, η Λειψία και η Ζάλτσμπουργκ.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εξασφάλισαν αδειοδότηση ΟΛΕΣ οι ομάδες (Β΄ και Γ΄ Κατηγορία)

Εξασφάλισαν αδειοδότηση ΟΛΕΣ οι ομάδες (Β΄ και Γ΄ Κατηγορία)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία Ελέγχου Αδειοδότησης Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων UEFA 2026/2027 για τα Σωματεία και τις Ποδοσφαιρικές Εταιρείες Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας.