ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εντυπωσιακές ήταν οι μονομαχίες στο φετινό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στο τένις ανδρών, εκεί όπου το Πανεπιστήμιο Κύπρου στέφθηκε ως πρωταθλητής. Στους τελικούς που έγιναν στα γήπεδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, το κρατικό Πανεπιστήμιο κατάφερε να κερδίσει το Ευρωπαϊκό έπειτα από σκληρές μάχες των φοιτητών – αθλητών.
Νικόλας Στούππενος και Ιάσων Μαυρίας, μπήκαν στη μάχη με τον δεύτερο, φοιτητή του Ευρωπαϊκού να κερδίζει με 2-0 (2-6, 5-7). Την ίδια στιγμή στο δίπλα γήπεδο γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στον Ειρηναίο Ιωάννου και τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, με τον Ιωάννου να ισοφαρίζει σε 1-1 με νίκη 2-0 (6-3, 6-4).
Και αφού ήρθε η ισοφάριση, όλοι οι ήξεραν πως ο φετινός τίτλος θα κρινόταν στο διπλό. Στούππενος και Ιωάννου σύνδεσαν την δυάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μαυρίας Αναγνωστόπουλος αυτήν του Ευρωπαϊκού. Τελικός νικητής το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 2-0 (6-2, 6-3).
Σύμφωνα με πληροφορίες του Fotbolltransfers.com, είναι πιθανή μια επιστροφή του Brorsson στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/07 @ 21:57
Ο Σίνερ κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon και παράλληλα τον 4ο Grand Slam της καριέρας του, νικώντας τον Αλκαράθ με 3-1 σετ και παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για το Roland Garros
13/07 @ 16:51
Ο Ραφαήλ Παγώνης το πάλεψε, όμως ο επίσης, πολύ ποιοτικός Μόριτς Φράιταγκ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο και με ανατροπή 6-4, 1-6, 4-10 (Match tie break) κατέκτησε τον τίτλο του Wimbledon U14.
13/07 @ 09:44
Ο Γιανίκ Σίνερ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα μονομαχήσουν στον τελικό, στο μονό ανδρών, του Wimbledon το απόγευμα της Κυριακής (13/7). Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του αγώνα.
11/07 @ 21:12
Ασταμάτητος Γιάνικ Σίνερ, ξεπέρασε με 3-0 σετ το εμπόδιο του πολύπειρου Νόβακ Τζόκοβιτς και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του φετινού Wimbledon!
11/07 @ 19:41
Ο Κάρλος Αλκαράθ επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Τέιλορ Φριτζ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Wimbledon για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
10/07 @ 20:06
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν εμφανίστηκε στην καθιερωμένη προπόνηση πριν τον ημιτελικό του Wimbledon, εντείνοντας τις φήμες για τραυματισμό που ίσως επηρεάσει τη συμμετοχή του απέναντι στον Σίνερ
BEST OF THEMASPORTS