Η 11άδα του Εθνικού για το ματς με τον Άρη
Η 11άδα του Εθνικού




Εντυπωσιακές ήταν οι μονομαχίες στο φετινό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στο τένις ανδρών, εκεί όπου το Πανεπιστήμιο Κύπρου στέφθηκε ως πρωταθλητής. Στους τελικούς που έγιναν στα γήπεδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, το κρατικό Πανεπιστήμιο κατάφερε να κερδίσει το Ευρωπαϊκό έπειτα από σκληρές μάχες των φοιτητών – αθλητών.
Νικόλας Στούππενος και Ιάσων Μαυρίας, μπήκαν στη μάχη με τον δεύτερο, φοιτητή του Ευρωπαϊκού να κερδίζει με 2-0 (2-6, 5-7). Την ίδια στιγμή στο δίπλα γήπεδο γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στον Ειρηναίο Ιωάννου και τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, με τον Ιωάννου να ισοφαρίζει σε 1-1 με νίκη 2-0 (6-3, 6-4).
Και αφού ήρθε η ισοφάριση, όλοι οι ήξεραν πως ο φετινός τίτλος θα κρινόταν στο διπλό. Στούππενος και Ιωάννου σύνδεσαν την δυάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μαυρίας Αναγνωστόπουλος αυτήν του Ευρωπαϊκού. Τελικός νικητής το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 2-0 (6-2, 6-3).
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις