Ένα ακόμη αργυρό μετάλλιο πανηγύρισε η Κύπρος

Ένα ακόμη αργυρό μετάλλιο πανηγύρισε η Κύπρος

Ένα ακόμη αργυρό μετάλλιο πανηγύρισε η Κύπρος στην προτελευταία μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, το οποίο διεξάγεται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο Αντρέας Μακρής βρέθηκε μία ανάσα από το χρυσό μετάλλιο, το οποίο έχασε στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου από τον Κροάτη Άντον Γκλάσνοβιτς.
Στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας βρέθηκε το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό και τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο κ. Ανδρονίκου παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη μάχη του Αντρέα Μακρή, τον οποίο συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία του. Παράλληλα συμμετείχε στις απονομές των μεταλλίων, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην Σκοπευτική ομοσπονδία Κύπρου για τη διοργάνωση των αγώνων.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις σε ΓΣΠ, Αντώνης Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις σε ΓΣΠ, Αντώνης Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018