Το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι, με τον Παναθηναϊκό να έχει ανάγκη από μερικούς ποδοσφαιριστές του να προσφέρουν παραπάνω σε αυτή την επανέναρξη!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Super League ξεκινάει και πάλι… Τα Play Off αναμένονται δραματικά και τέσσερις ομάδες είναι έτοιμες να «ματώσουν» σε αυτό το φινάλε του πρωταθλήματος. Φυσικά, πρώτος και… ωραίος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διατηρήσει και σε αυτή την αγωνιστική την κορυφή της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους (62 και 60 αντίστοιχα), ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται τρίτος στο πλην τρία και ο ΠΑΟΚ στο πλην πέντε. Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει λοιπόν.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για αυτό το πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις δυνατότητες της, παρά την… λασπολογία των αντιπάλων της. Η διαφορά όπως φαίνεται κιόλας είναι τρομακτικά μικρή σε σχέση με τους συνδιεκδικητές του και το καλό για αυτόν είναι πως κανένας δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

Για να μπορέσει να είναι πιο ήρεμος όμως χρειάζεται την συμβολή μερικών παικτών οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή που θα μπορούσαν. Ένα παράδειγμα εξ αυτών είναι ο Αντράζ Σπόραρ. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει βρει το δικό του «χρυσάφι», τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει λυτρώσει την ομάδα και έχει προσφέρει στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς. Παρόλα αυτά, ο Σλοβένος χρειάζεται να βοηθήσει με γκολ σε φυσική ροή αγώνα. Θυμίζουμε πως ο Σπόραρ, μετράει 8 γκολ και τέσσερις ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, με τα 4 να είναι από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

 

Ένας παίκτης που έχει αστείρευτο ταλέντο, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στο κομμάτι των γκολ είναι ο Μπερνάρντ. Νομίζω είναι αντιληπτό κατά γενική ομολογία, πως ο Βραζιλιάνος έχει απίστευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά χρειάζεται να μπει περισσότερο στο παιχνίδι του Γιοβάνοβιτς και μετά από αυτή την σύντομη διακοπή να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και την ταλαιπωρία του με το κωλικό νεφρού και να επανεκκινήσει πολύ «δυνατά».

 

Εκτός αυτής της λίστας δεν γίνεται να μην συμπεριληφθεί και ο συμπατριώτης του Αντράζ Σπόραρ, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο 29χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι, ήρθε με όλες τις περγαμηνές και μπορούμε να πούμε πως έκανε ίσως τον μεγαλύτερο… κρότο στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού». Φυσικά, στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει ανταμείψει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επιλογή του. Γνωρίζουμε όμως, πως είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Λίγο κάποιοι προσωπικοί λόγοι, λίγο το ντεφορμάρισμα του, δεν έχει μπορέσει να νιώσει άνετα και να δείξει τι αξίζει. Ο απολογισμός του είναι 2 γκολ, σε 20 αγωνιστικές.

 

www.bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ