Στο α' ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του, με την ομάδα της Χλώρακας να... ρίχνει απειλητικές βολές με ευκαιρίες προτού ο Γαβριήλ ανοίξει το σκορ στο 22'. Η ΑΕΛ αντέδρασε στη συνέχεια, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.
Όλο το... ζουμί ήταν στο β΄ημίχρονο. Ο Κατσανίκλιτς με δύο γκολ (61', 63') έφερε τα... κάτω-πάνω κάνοντας το 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μαρσέλο Τόρες στο 72' για το τελικό 2-2.
Η ομάδα της ΑΕΛ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι... τσέκαρες μερικές σκέψεις ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα που ακολυθεί στο Μακάρειο, ενώ ο Ακρίτας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα ματς που έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει με αποτέλεσμα να παραμείνει τελευταίος στους 14 βαθμούς, 8 μακριά από την προτελευταία θέση.
LIVE:
Έναρξη αγώνα
6' Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μιραλάς να κάνει το σουτ αλλά ο Πεντρέου να αποκρούει
11' Κόρνερ για την ΑΕΛ...
12' Κεφαλιά του Τόρες αλλά δεν απείλησε τον Μπέκερ
13' Σουτ από τον Μιραλάς αλλα ο Μπεντρέου μπλόκαρε σταθερά
22' ΓΚΟΛ 0-1! Ο Γαβριήλ ανοίγει ρο σκορ με σουτ εντός περιοχής! Ο Σέχιτς έδωσε την πάσα ασίστ στον Γαβριήλ που έκανε το 0-1 με αριστερό σουτ.
26' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ακρίτα, ο Τόρες δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε...
31' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μιραλάς με την μπάλα να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πεντρέου
Προσπαθεί να αντιδράσει η ΑΕΛ...
Ο Παντελή σουτάρει και κερδίζει κόρνερ...
Χωρίς αντίκρισμα ακόμα μία στημένη φάση για την ΑΕΛ.
Η ΚΟΠ για σκοπούς σωστής ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού αλλά και για όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου μας, παρουσιάζει τις αλλαγές κανονισμών διαιτησίας που αποφασίστηκαν από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) στους Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game – LOTG) και τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2025.
Στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης και της Ε.Ν. Ύψωνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Transfery.info, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Πάτρικ Λίπσκι.
Αναφορικά με το μέλλον του διεθνούς στόπερ Λάσα Ντβάλι μίλησε ο μάνατζερ του, Λάσα Οντιλάντζε, ο οποίος ανέφερε πως σύντομα αναμένεται να προκύψει οριστική εξέλιξη.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο λειτουργός του ΚΟΑ και διαχειριστής του μητρώου κάρτας φιλάθλου Κώστας Σολωμού, είπε ότι μέχρι στιγμής εκδόθηκε ένας ικανοποιητικός αριθμός...
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο λειτουργός του ΚΟΑ και διαχειριστής του μητρώου κάρτας φιλάθλου Κώστας Σολωμού, με αφορμή τη χθεσινή σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οπαδοί στην προσπάθεια τους να εκδώσουν την κάρτα φιλάθλου.