Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε την άλλη πλευρά της νίκης του επί του Παναθηναϊκού με στιγμές που δεν έπιασε ο τηλεοπτικός φακός, με τις εκδηλώσεις του κόσμου και την αποθέωση στον Μίλαν Τόμιτς που βρέθηκε στο γήπεδο να ξεχωρίζουν.
Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και μία ημέρα αργότερα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε τα παραλειπόμενα του αγώνα, με στιγμές πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα που δεν έπιασε ο τηλεοπτικός φακός.
Το κλασικό τελετουργικό πριν από το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, η αποθέωση του Μίλαν Τόμιτς και οι πανηγυρισμοί στο φινάλε ξεχωρίζουν.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και… κέντησε με την επιλογή του τραγουδιού που αποφάσισε να πει με αλλαγμένους τους στίχους.
Η Άννα Βίσση αποθέωσε την Εθνική Ελλάδας για το χάλκινο στο EuroBasket 2025, στη δεύτερη sold out συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο, μπροστά σε χιλιάδες θεατές.