Γιάννης Ιωάννου

Με το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης (05/04, 19:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Μακάρειο", η ΑΕΛ θα υποδεχθεί απόψε (19:00) στο "Αλφαμέγα Stadium" τον Ακρίτα Χλώρακας, για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια, μπορεί η ΑΕΛ να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο γι΄ αυτό το ματς, αφού ούτε κινδυνεύει, ούτε η 7η θέση μπορεί να αποτελεί "στόχο", αλλά ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έστειλε ηχηρό προειδοποιητικό μήνυμα τους παίκτες του από την πρεμιέρα των πλέι-άουτ, όταν ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Ολυμπιακό μετά από κακή εμφάνιση και όπως φάνηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, η εντονη αντίδραση του έπιασε τόπο...

Ο Βορειομακεδόνας τεχνικός θέλει από την ομάδα του να κυνηγά τη νίκη σε κάθε ματς, έστω κι αν βρίσκεται στο Β΄ γκρουπ, όμως ρεαλιστικά ομιλούντες, είναι παράλογο οι παίκτες να μην έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον κρίσιμο ημιτελικό της Τετάρτης, αφού διακυβεύεται η πρόκριση στον τελικό και οι "γαλαζοκίτρινοι" δεν θέλουν να την... πατήσουν όπως πριν δύο χρόνια, όταν αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό έχοντας μάλιστα τον τίτλο του απόλυτου φαβορί τότε και αποκλείστηκαν εύκολα με δύο ήττες!

Βέβαια, άλλη ομάδα το 2021, άλλη ομάδα φέτος, αλλά εκείνος ο αποκλεισμός και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.

Το αποψινό ματς με τον Ακρίτα, είναι ουσιαστικά και μία... πρόβα τζενεράλε για το ματς του κυπέλλου, αφού ο Γιανέφσκι αναμένεται να παρατάξει τη βασική ενδεκάδα, έχοντας ίσως ορισμένες μικροαλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που προσανατολίζεται να παρατάξει στο Μακάρειο.

Θυμίζουμε ότι πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, τους Ολιβέιρα, Μούριελ, Τεϊσέιρα, Χάσα,  Ζντραβκόφσκι, Μεντόζα, Παπαφώτης, Παντελή, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Μπιλοβάρ, Ιωάννου, Τζάλμα, Φραντζής, Κοντινέλα, Ρομό, Φιλίποβιτς, Μεντόγεβιτς, Μιραλάς, Μπεραχίνο, Κατσανίκλιτς και Τσιμπόλα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους… -ThemaSports
16/04 @ 11:31

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους…

Αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της ΑΕΛ, την μεθεπόμενη Τετάρτη (24/4). Δεν προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος να «σχηματίσει» συνδυασμό για να διαδεχθεί τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!-ThemaSports
15/04 @ 08:27

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!

Η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας που έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας».

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!  -ThemaSports
14/04 @ 23:10

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!

Πάλεψε, τα έδωσε όλα, όμως η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, που έγινε στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ