Themasports

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ πήγε στο ΣΕΦ για να δει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε να δει ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη EuroLeague και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πήγε για να δει ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς.

Παράλληλα ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε στον μπασκετμπολίστα πατέρα του Ουάσινγκντον Πογέτ, ο οποίος συμμετείχε μεταξύ άλλων σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Ουρουγουάης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη NOVA:

Για τον πατέρα του που έπαιζε μπάσκετ και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην εποχή του: "Μου αρέσει το Μπάσκετ είναι το δεύτερο άθλημά μου. Ο πατέρας μου έχει παίξει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς".

Για την ατμόσφαιρα που συναντά σε αυτό το ντέρμπι: "Ήταν ένας συμπαίκτης που είχα στην Ισπανία και είχε πάει να δει Μπόκα - Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες που έμοιαζαν σε μεγάλο βαθμό και ήταν απίστευτες".

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: "Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου".

Για το αν θα κοπιάρει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ για την Εθνική, όπως κάνει και ο Μίτσελ που βλέπει τα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού: "Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ (γέλια)".

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία-ThemaSports
09/05 @ 18:16

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία

Στη σημερινή πρεμιέρα του Αναπτυξιακού Τουρνουά Παίδων Κ-15 που διοργανώνεται στην Αρμενία, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας με 3-1.

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Παίδων Κ-15-ThemaSports
08/05 @ 13:47

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Παίδων Κ-15

Σημαντικές εμπειρίες για τους νεαρούς διεθνείς μας που θα λάβουν μέρος σε αναπτυξιακό τουρνουά Παίδων Κ-15.

Στην Αρμενία η αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-15-ThemaSports
07/05 @ 22:14

Στην Αρμενία η αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-15

Στην Αρμενία βρίσκεται από αργά σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-15.

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!-ThemaSports
03/05 @ 18:19

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!

Όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλη της UEFA, οι εθνικές ομάδες στο Εuro 2024 θα μπορούν να έχουν ρόστερ μέχρι και 26 παικτών, και όχι 23, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25-ThemaSports
03/05 @ 16:37

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 περιόδου 2024-2025.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος 2024-25-ThemaSports
03/05 @ 15:23

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος 2024-25

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 2024 - 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ