Themasports teamΈτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στη Νάπολι το καλοκαίρι για την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσίευμα του «RMC»!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Eυρωπαϊκή φρενίτιδα για τον Βίκτορ Οσιμέν!
Ο Νιγηριανός σέντερ φορ και ένας εκ των σημαντικότερων πρωταγωνιστών της Νάπολι στο δρόμο για το «Scudetto» έχει τραβήξει επάνω του το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν να μοιάζουν ως οι επικρατέστερες για την απόκτηση του!
Μάλιστα οι Παριζιάνοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου του «RMC», Φαμπρίς Οκίνς, φαίνεται πως θα μετουσιώσουν το «φλερτ» σε μια μυθική πρόταση έπειτα από εισήγηση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Λουίς Κάμπος!
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει το ελεύθερο από τον Αλ-Κελαϊφί για να καταθέσει πρόταση της τάξης των 100 εκατ. ευρώ στους «παρτενοπέι». Παρόλα αυτά η προσφορά δεν θα περιοριστεί εκεί αφού στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν και έμψυχα ανταλλάγματα με τον Μάουρο Ικάρντι και τον Γκονσάλο Παρέδες να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι που θα μπουν στο αεροπλάνο για τη Νάπολη!
Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Οσιμέν με δήλωση του είχε αναφέρει ότι δεν θα ήταν αντίθετος σε μια πιθανή μετακίνηση στο «Παρκ ντε Πρενς» παρότι βασικός του στόχος θα ήταν να αγωνιστεί στην Premier League.
Τη φετινή σεζόν ο Νιγηριανός, έχει σκοράρει 25 φορές σε 29 τέρματα έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Κβίσα Κβαρατσχέλια ο οποίος βρίσκεται επίσης στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.
sport-fm.gr
Δεν είναι... μυστικό ότι ο Κύπριος οπαδός δεν πολυενδιαφέρεται για την Εθνική μας ομάδα. Ή να το πούμε διαφορετικά, τον νοιάζει πολύ περισσότερο του η ομάδα του στο πρωτάθλημα από την Εθνική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 16:21
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
15/11 @ 08:18
Τα ματς της ημέρας στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
15/11 @ 08:08
Η Κροατία εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026 και έγινε η 30ή ομάδα που το καταφέρνει. Πλέον απομένουν ακόμα 18 θέσεις.
BEST OF THEMASPORTS