Άστον Βίλα και Λιντς θέλουν τον Παυλίδη!

Άστον Βίλα και Λιντς θέλουν τον Παυλίδη!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Λιντς όσο και της Άστον Βίλα!


Συγκεκριμένα, όπως γράφει η γαλλική ιστοσελίδα «Jeunesfooteux» η τιμή του 24χρονου διεθνή Έλληνα επιθετικού της Άλκμααρ μπορεί να φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ!


Ο Παυλίδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν έχοντας 29 εμφανίσεις με την ομάδα του στις οποίες έχει 19 γκολ και 10 ασίστ σε 2.316 αγωνιστικά λεπτά.

Οι δύο αγγλικές ομάδες φαίνεται πως παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Παυλίδη, ο οποίος πήγε στην Άλκμααρ από τη Βίλεμ το 2021 έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

 

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιαννακόπουλος: «Πέταξαν τον Ναν εκτός, τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ, μας κλέβουν»!

Γιαννακόπουλος: «Πέταξαν τον Ναν εκτός, τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ, μας κλέβουν»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε μέσω Instagram στην αποβολή του Κέντρικ Ναν, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτο πέμπτο φάουλ» και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτητική απόφαση.