Η αποστολή του Γιανέφσκι για το ματς με τον Ακρίτα

Η αποστολή του Γιανέφσκι για το ματς με τον Ακρίτα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού (01/04, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άκριτα στο «Αλφαμέγα Stadium», για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Την αποστολή αποτελούν 23 ποδοσφαιριστές. Ο Φιλίποβιτς είναι στην αποστολή, εκτός ο Ανδρέου.

Αναλυτικά:

Ολιβέιρα, Μούριελ, Τεσέιρα, Χάσα,  Ζντραφκόφσκι,  Μεντόζα, Παπαφώτης, Παντελή, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Μπιλοβάρ, Ιωάννου, Τζάλμα, Φραντζής, Κοντινέλα, Ρομό,Φιλίπποβιτς, Μεντογιεβιτς, Μιραλάς, Μπεραχινο, Κασανικλιτς, Τσιμπόλα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλετε γερή καρδιά; Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να λείπουν από το πιάτο σας

Θέλετε γερή καρδιά; Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να λείπουν από το πιάτο σας

Οι ειδικοί συστήνουν την κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών ημερησίως ως έναν βασικό κανόνα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Νέα έρευνα, ωστόσο, υποδηλώνει ότι, όταν πρόκειται για την υγεία της καρδιάς, δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα, αλλά και το είδος των φρούτων και των λαχανικών που επιλέγουμε να καταναλώσουμε.