Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη και στο πολύκροτο θέμα της βίας στα γήπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε η Υπουργός: «Δεν θα γίνουμε γραφικοί. Η πολιτεία κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Τα υπόλοιπα είναι για να χρυσώνουμε το χάπι. Ευελπιστούμε πως τα μέτρα αυτά θα είναι η απαρχή για τα όσα κακά βλέπουμε εδώ και δεκαετίες στον αθλητισμό της Κύπρου».

Για το αν είναι θέμα αστυνομίας: «Καμία ευθύνη δεν έχουν οι ομάδες. Υπάρχει ομάδα που θα αφήσει τον φίλαθλο να πάει να τα σπάσει ή να τα κρούσει; Η εύκολη λύση είναι να λέμε πως φταίνε τα σωματεία. Όταν δεν υπάρχει βούληση, δεν υπάρχουν ποινές. Μόνο με αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας μπορεί να υπάρξει βελτίωση. Υπάρχει δυστυχώς ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και γι’ αυτό κάποιοι νεαροί έχουν την αυτοπεποίθηση να κάνουν αυτά που κάνουν».

Για τη διακοπή και την προετοιμασία με τον Άρη: «Είναι μεγάλο το παιχνίδι της Κυριακής. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Άρης είναι στις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι αμφίρροπο το ντέρμπι. Μας κέρδισαν τις τελευταίες δυο φορές με καθαρά σκορ. Αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας, θα έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο και πάμε για έκτη σερί νίκη».

Για το σερί της ομάδας: «Μείναμε αρκετά πίσω. Δεν είχαμε συνέπεια στα αποτελέσματα παρά τις εμφανίσεις. Θέλουμε νίκη για να ψαλιδίσουμε τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις. Ερχόμαστε από την εξωτερική αυτή τη φορά».

Για τον κόσμο: «Είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν τα εισιτήρια σε όλες τις κερκίδες».

Για το αγωνιστικό: «Εκτός θα είναι ο Χέντι ένεκα καρτών. Επίσης είναι οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν από χειρουργείο. Εκτός ο Νταμπό και Ζράντι που είχαν πρόβλημα το τελευταίο διάστημα».

Για το διοικητικό: «Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στο διοικητικό. Αυτή τη στιγμή η προσοχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να παλέψει η ομάδα τους οκτώ τελικούς που απομένουν για να πετύχουμε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ